Kafam 24+4 oldum daha hiç sıvı gelmedi bi çok kişi süt değil ama sıvı gelmesi lazım diyor sizce ne yapmalıyım ?
metehaninannesiii Kafam herkesten sıvı gelecek diye bir şey yok canim sakin birşey yapayim deme dogumu tetikler
mucizebebek03 Kafam korkma canım bazı insanların prolaktin hormonu yüksek olduğu için gelir 30 haftalığım kendiliğinden hiç gelmedi sıkınca az bi şey geliyor endişe etme yani her şekilde süt doluyor uçtan gelmesi önemli değil
Berraeva Kafam Benden de bi damla bile sıvı gelmedi hamileliğim boyunca hatta doğum yaptım 2 gün sonra ilk süt geldi herkeste gelecek diye bı durum yok tamamen kişiden kişiye degisiyo
metehaninannesiii Kafam gogus ucunuzu sıkmaniz ovalamaniz vs dogumu baslatir rahime mesaj gonderir yani dogum icin
mucizebebek03 Kafam tabi canım ben de ilk hamilelikte endişe ediyordum ama iki tane prenses büyüttüm ben o sütle hemde 1 yaş 8 ay verdim 🥰😍😃süt hormonu mutlulukta daha çok salgılanır bebişin için korkunu bırak kafana takma her şekilde gelir merak etme 😘
metehaninannesiii Kafam yok yok aman diyim sıkma ben 35 haftaligim daha bende bile gelmedi o herkeste gelecek diye bir şey yok kiminde erken geliyor kiminde hiç gelmiyor
DenizBatus Kafam evet hamilelikte göğüs ucunu sıkmak doğumu tetikler.yapmayin sakın.2ciye hamileyim ben son 20gunum kaldı ikisinde de gelmedi.herkesin farklı oluyor takılmayın böyle şeylere.
Berraeva Kafam Olmaz hiç kafaya takip stres yapmayın ben de çok stres yaptım ondan sütüm 2 gün sonra geldi. Tamamen etkiliyo stres o süt illaki geliyo 🌸
metehaninannesiii Deletedmom93428 yumusak canim göğüslerin sis veya yumusak olmasi onemli değil ama takmayin yani
Kafam Deletedmom93428 bilmiyom ki çok biçimsiz oldular kuranı yırtan kızın göğüsleri gibi tövbe tövbe
Guley_ Kafam bende 28 den sonra gelmeye başladı canım ama herkeste gelmiyomuss gelmiyo diye süt olmicak diye bi şey yok benim arkadaşımın hiç gelmedi ama sutu oldu 1 yaşına giricek bebeği emziriyo halâ içini ferah tut 😇
zehranurr Kafam herkesten gelecek diye bir şey 35 haftalığım bir damla gelmedi. Gelsin diye göğüslerini uyarıp sıkmayın erken doğumu tetikliyor