Anniii Kızlar kızım iki yaşında ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim doğum kontrol hapı ve prezervatif kullanıyodk korunma olarak ama kısmet böyleymiş hala çok şaşkınım Alırım bı hayırlı olsun 🤗🥰
YuvarlanamayanPandaa Anniii cidden hem hap hem kondom ile korunup hamilemi kaldın canım Taktiri ilahi Hayırla kucagına alırısn inşallah 😍
gamzosgamzos Anniii hayirli olsun canım saglikla kavus inşaAllah 😊 benimde 20 aylik kizim var 5 haftalik hamileyim 😊
hamisanne_63 Anniii ay benimde en çok korktuğum sürpriz bebek 🥴 neyse hayırlı olsun yine de 😃 bende ikinciye hamileyim 4 aylık bir oğlum da var 5 yaşında 😍
Anniii gamzosgamzos Seninkide ki küçükmüş ya ben biraz korkuyorum iki çocuk gözümü korkutuyo ama Rabb’im verir kolaylığını inşallah bide çalışıyorum
Nur1011 Hayırlı olsun benimde 19 aylık bi kızım var 4 haftalık hamileyim Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah
Mom9272 Anniii hayırlısı olsun canım nasipten öteye bi adım geçemıyoruz ikiz gibi büyürler napalım zaten hazır alısığız😊
gamzosgamzos Anniii ooo senin isin daha zormus ben evdeyim annem karsi binamda esimde cok yardimcidir Allah razı olsun😊
Fatosduzgun55 Anniii hayırlı olsun. Allah kucagıza almayı nasip etsin benimde 21aylık oğlum var ve 17.haftalık gebeyım 🤭🤭 ilk zamanki şaşkınlığımı atlattım iyi seyler dusunmeye calısıyorun😂