-hilal Kızlar böcek fobim var ve havalar sıcak diye camları açıyoruz malum dışarıdan siyah büyük böcekler geliyor ve beni çok yıpratıyor bu durum nasıl bi önlem alabilirim yaşayanlar var mı
Alone -hilal camlara sineklik taktırırsanız rahat edersiniz başka bir şekilde engelleyemezsiniz onları
Zeyyyn -hilal ben yıllar önce aldım herhangi bir marka cama yapıştırmalı bayada iyi çıktı çok büyük bir parada vermedim gittigidiyordann almıştım sanırım
Kevser01 -hilal camlara tellerden taktirabilirsiniz Bizim kedimiz var iceri giren kucuk buyuk hareket eden her bocegi sinegi yakalayip olduruyor k konuda bir sıkıntımız yok 😂😂
-hilal Alone trendyolda baktım ama altındaki yorumlar hep olumsuzdu dışarıda nerde satılıyor onu da bilmiyorum var mı bilginiz
Alone -hilal ya biz camları değiştirmiştik komple pimapen yapılmıştı yaptırırken adama söylemiştik o takmıştı. Camcılara bi sormak lazım eşim daha iyi bilir sabah sorayım kendisine yazarım size tekrar
-hilal Alone çok teşekkür ederim 🌸 çok güzel olur benim gördüğüm an vücudum kabarıyor mahaf ediyor beni
Deletedmom_33 -hilal Sineklik yapan yerler var oturduğunuz bölgede illaki vardır ordan yaptırın yoksa girerler hep cam açık olunca ışığa gelir çoğu da