eylusko kubratskya_ 😂😂 birisi 3. ’ye hamileyim.hic böyle bisey yaşamadım yazmış. anlatılmaz yaşanır 😂😂
eylusko H_myra1 ahh ahh 23 hafta da bisey yoktu en iyi zamanlardı şimdi aman allahım savaş var . vallahi canımı acıtıyor ağlayacak noktaya geliyorum. eşim elini koymaya korkuyor o kadar şiddetli hareket ve tekmeler .
eylusko Dilekcnkn gordunuz mu bebisi ben dun tekmeler ve karin sertligi ile ugrasirken uyuyakalmisim😂😂
Dilekcnkn eylusko Ahh ahh bacım 1 saat kaldım o ultrasonda doktor karnıma bilmiyorum neler etti yok elini koymuş yüzüne göstermedi yani sadece gözünü açıp kapatıyordu o kadar sinirlerim bozuldu
eylusko DenizBatus evet karnım çok sertleşiyor kendini öne doğru itiyor o durum çok rahatsız edici 😔😔
eylusko Elikra son partiler demek hee doğunca ben ona partiyi göstercem poposuna vurma partisi mesela🥰😘❤
eylusko Gonul_enes sağlıklı olduğunu bileyim de ben onun hareketine bana firmalarına kurban olayım. yeterki iyi olsunlar 🌸🍀
[silindi] eylusko oraya buraya dönüyor dediğiniz yerde koptum😆 bence korkmayın iyidirr yaaa okurken ne kadar sevimli dedim valla büyümüş de annesinin karnında kıpır kıpır ediyor😍😍😍😍😍 sizin için zor olmalı ama çok sevimli geldi bana
eylusko [silindi] sevimli olmaz mi hareket etmesin ödüm kopuyor . ayy yeter ki hareket etsin diyorum sonra nasıl etkili dua ediyorsam ooo partiler kopuyor iceride (can acitacak derecede) buna da sukurler olsun tabi 🥰💞💜🌹🌸
eylusko lacivertelbise onlarda şanslı ki bu kadar rahat hareket ediyor yerleri geniş oh son partileri ama 😂😂
eylusko Pinarrsu ona da hak veriyorum sıkılıyor tabiki içeri de 😂 evet 7 saat nasıl uyanık bu çocuk. bazen bende diyorum yavrum uyuman lazım uyu da büyü diye ama o takla atmayı tercih ediyor içimde😂😂
eylusko Dilekcnkn vay seni gidi afacan bizim çocuklar aynı en son gittiğimde elini yüzüne kapatmıştı hele ondan önceki hem eli hem ayağı ile kapatti sıfır görüntü 😂😂😂
eylusko Morvy vallahi öyle ufacık kilosuyla kendi yorulmuyor ama ben yoruluyorum hahahah çok komikler ya simdi den parmaginda oynatiyorlar🤗😂
Milkshakee eylusko gerçekten bak klozete oturduğum zaman anlıyor çocuğum elini ayağını çekiyor çıkana kadar hareket etmez akıllı oğluşum benim 🤣🤣😍
Didem_678 eylusko Benimkide öyle özellikle geceleri ,ters de durdugu için agrım çok oluyor,uyumak mıı🤪dogru düzgün uykuyu unuttum ,mutfakta,wc de sabah oluyor sanki yada oturarak yatagımda
eylusko Didem_678 mitfakta ayakta otururken banyo da tuvalette yatarken her zaman ve her yerde sans ve acı var annesine üzülmeyen ve hiç uyumayan bi kıvırtık😂😂