Beyzaozefe 38. Haftamda çatı muayenem var acı oluyor mu acaba kanaması bile olan varmış doğru mu kızlar 🤦♀️😕
Deletedmom18 Beyzaozefe arkadaşlar bir tek benim karşıyım buna çevremden kimse yaptırma sesi hemşire bir arkadaşım da yaptırma şakın dedi yemi moda Çıkmış diyor herkes normal Doğum yapanlar var çevremde hiç ellenmemişler
SevDin Beyzaozefe ben oldum hiç acı falan hissetmedim kanamamda olmadı insanların abarttığı gibi değilmiş yanlız kendimi kasmadım derin derin nefes aldım gayet güzel geçti 😊
Hatce06 Beyzaozefe Ben de 38’de ağrı dan dolayı hastaneye gittim iki kere ikisinde de yaptılar hiç acımıyor kendini kasma yeter ki
Cansum1 Kanama vs hiçbirşey olmadı bnde 35 ken yaptı doktorum sadece kastım az acıdı 2. Yaptı derin derin nefes aldım rahat geçti
Beyzaozefe Cansum1 ya biraz açık sorucam ama nasıl yapıyor yani alet falan kullanıyor mu çok mu içeri giriyor 🙈
aysgl24 Beyzaozefe yok cnm parmakla yapıyr kasmasan sıkıntı olma bende çok korkuyordum kasmadım kendimi acımadı ama kanamam oldu biraz 🤷♀️
nlgn-gms Beyzaozefe 36. Haftada yaptı doktorum ama abartıldığı gibi acımadı parmağıyla iç kısmı kontrol ediyor bakmadan
Cansum1 Beyzaozefe hayır alet vs kullanmıyor eldiven giyiyor elini jelliyor 2 parmağınııı yavaş yavaş ileri götürüyor sonra sağa sola yan kemiklere bakıyor sonra çekiyor bu kadar
Cansum1 Deletedmom18 evet annemde özel de yapmıs bizi hiç çatı muanesi yapmamış doktoru sunu sancıyla doğumunu gerçekleştirmiş şimdi çatı favorı oldu
Deletedmom18 Cansum1 sorma canım ya kimi duysam artık özellikle bu platformda çatı muayenesi diyor çoğu doktor yapmıyor acaba bölünmemi yaşıyorlar bu konuda
UluElif Beyzaozefe aynen öyle kasma kesinlikle rahat olmaya çalış çünkü çatı muayenesi direkt doğumun şeklini bile değiştirebiliyor canım