Ayseee4238 İyi akşamlar arkadaşlar şimdi bu anne sütü artırmak için işte lohusa şerbeti rezene çayı alkolsüz malt içecekler vs gibi şeyler oneriyolar ya bunları doğumdan sonra mı başladınız kullanmaya yoksa doğuma yakın başlamakta fayda varmı baslansa zararı olurmu birde başka ne gibi tavsiyeleriniz olur. Şimdiden öğrenip ona göre hareket etmek istiyorum.
Minnakkkk Ayseee4238 en buyuk mucize bol bol emzirmek ten teması sutunuz olmasa bile emzirin cunku sut emzirdijce cogalır her annenin bebegine yetecek kadar sütü vardır memeler bebeginizin ihtiyacı kadar süt bulunur o yuzden bol bol emzirmek ve bol su
Ryhntuna Ayseee4238 ben hem kendim denedim hem de bi kitapta okumuştum kuru incir ve havuç kürü yapıyosun aşırı iyi oluyo bi de beya dut kurusu kaynatması da iyi geliyo kendisi de. Bi de humana still tea içtim
bilges Ayseee4238 dogum yaptikdan sonra kimyon tohumu çayı içtim gazım olmasin dolayısı ile bebegiminde olmasin diye. hurma tahin dereotu bol yesillikler bunlar benim sutumu cok arttırmıştı dus almak ve gogse sicak havlu koymakda col ise yariyor. 2. dede insallah bunlari yapicam
Superimm Humana’nin kimyon lu rezene çayı ni kullanmaya başladım doğum yaptığım günden itibaren çok faydasını gördüm hem çocuğun gazinada faydası var diyorlar ama ondan çok emin dglim ☺️
Ayseee4238 Superimm evet kimyona da çok iyi demişlerdi bende öyle duydum ayh en korktuğum şey sutumun olmaması o yüzden şimdiden öğrenmek istiyorum hatta doğumdan önce kullanmaya baslasammi diye bile düşünüyorum🤦
Superimm Ayseee4238 Ayseee4238 önce psikolojik olarak kendini motive etmen lazım kafanda bebeğime yetecek kdar sütüm var diye düşünüp kesin kendinden emin olunca rahat ol bişey kullanmana bile gerek kalmaz 😘
Superimm Ayseee4238 mesela ben fizik olarak zayıf bı insanım 45 kiloyum ve hep korkuyordum ki sütüm olmayacak yetmeyecek ama Elhamdülillah o düşünceyi kafamdan doğum yapmadan sildim ve şuan bebeğim sadece anne sütü ile besleniyo kilosunun çok güzel ilerlediğini söylüyor doktorumuz
Ayseee4238 Superimm ayh ne güzel ins bizimde öyle olur ya bende diyorum bazen benim sütüm çok olacak hissediyorum diye nazende böyle çevremden etkilenebiliyorum
[silindi] Daha önce arpa yada bugday kaynatılıp içildigini duymustum ama hangisi oldugunu unuttum bilginiz varmı?
Superimm Ayseee4238 zaten insanları etkileyen hep çevrenin ne dediği degilmidir Kimseyi umursamayacaksin bu zamanda bebeğin herkesden ve herşeyden önemli senin için benim ebe hanimin bı sloganı vardı her emzirmeden önce sütüme ve kendime güveniyorum diyip emzir gitsin derdi 🤣
baby_mama Bebiş doğduktan sonra bol bol emzirmek, temas, fırsat buldukça uyku ve bool su içmek. Gerisini kafaya takmayın, süt yapan çoğu şey gaz da yapıyor o yüzden bu tarz şeylere yüklenmeyin.
Ayseee4238 Superimm vay güzelmiş ben kendi kendini gaza getiren bı insanim zaten güzelmiş bu söz soyleyecegim bende🤣