Afifeelif Habibe3478 kişiden kişiye değişir canım .. test ile takip et bence.. bende önümüzdeki ay öyle yapacağım
Habibe3478 Bemımde oyle oldu şükür O kadar kafamı karistırdılarkı yok catlamazsa ıyı degıl falan 17 agustos yumurtlama 18 agustos pik yaptı 19 agustos çatladı Yumurtlamadan 2 gün once yı ve yumurtlamaları Degerlendirdim nasıp Allahtan Rabbim nasıp etsin
_elif- Habibe3478 reglime 14 gün vardi test yapmistim pozitif çıkmıştı. Insallah sizinde pozitif cikar🤗
Tomrishatun _elif- reglinize 14 gun varken nasıl hamilelik öğrendiniz?? Daha yumurtlama yeni oluşurken sizde düzensizlik var sanirim yanlış bilgi vermesek arkadaşa iyi olur
_elif- Tomrishatun adetimin son gununde yumurtlamam olmuş. Adetim bittiği gibi ovulasyon testi yaptım orda farkettim ve 2-3 günü değerlendirdim. Genelde adetten 5 gun snra yumurtlama olur vs yaziyor ovulasyon testlerinde. Bende öyle olmadı. Ben kendimi anlattim kimseyi yonlendirdigim falan yok. Sizinde böyledir vs gibi birsey demedim.
Habibe3478 Bemımde hep adetım 10 yada 11 günü yumurtlama sonra ki gün pik yapıyo ve ertesi gün çatlıyor ALLAH nasip eder inşallah Yorum yapan herkese teşekkür ederim 😘