Nilayan Kızlar kan verdim ama sonuç çıkmamış 3 hafts geçti doktor yarın tekrar kan ver dedi ama evde kızım var bensiz asla durmuyor ve zor oluyor arabamda yok hastanede uzak yaptirmasam yada ayrıntılı ultrasonda bakmıyorlar mi ?
Dilekcnkn Nilayan Yani ben kendim yaptırmadım sadece ultrason ile baktı doktorum ben pek güvenmediğim için testlere gerek duymadım açıkcası ama ultrason ile kesin olarak evet iyi veya hayır kötü bir durum var deniliyor mu bilemiyorum 🤷♀️🤷♀️
Alone Nilayan kaç haftalık hamilesiniz yaptıralı 3 hafta geçtiyse ztn zamanı da geçmiştir tekrar yaptırmanız gereksiz olur
Deletedmom_33 Nilayan Ben özelde yaptırdım 3. gün sonuç çıkmıştı. Doktorunuz gerek duyuyorsa yaptırın bence
Dilekcnkn Nilayan Yani sanırım öyle birşey doktorunuz normal dediyse tekrar test yapmanıza gerek yok bence tabi yine siz bilirsiniz olmazsa 3′lü yaparsınız
Alone Nilayan cnm onlar çok önemli değil. Benim bebeğim down sendromlu ancak ultrasonda normal çıkıyor herşeyi. Önemli olan kan sonucu bana sorarsan yaptır derim en geç 14 e kdr yapılması gerekir sende tam 14 oluyorsun ama doktor yaptırabilirsin diyorsa yapılır heralde