sinemyilmaz ya saatlerdir internette araştırıyorum bir türlü kesin net bilgi bulamadım lütfen yardımcı olun bu istanbul üniversitesi tıp fakültesi hastanesi (çapa tıp diye de geçiyor) devlet hastanesi değil mi? bu birinci sorum. çünkü ayrı olarak özel çapa hastanesi diye bir hastanede var bu ve o farklı hastaneler değil mi? bir de eğet devlet hastanesiyse orda doğum yapan yada tanıdığı yakını kalan var mı devlet hastanelerinden özel oda olayı kalktı diye duymuştum fakat bu hastanede geceliği 50 tlden özel odada kalınabildiğini duydum ne kadar doğrudur lütfen bilgiis olan yazsın kafayı yicem bulamıyorum hiç bir yerde buna dair bişey
Hs4523 sinemyilmaz çapa ve Cerrahpaşa istanbul üniversitesine bağlı üniversite hastaneleri evet yani devlet hastanesi. Çapada özel oda var evet ücretle tutuluyo ama çok önceden adınızı yazdırıp ayırtın mutlaka yoksa özel oda sırası oluyoo
sinemyilmaz Hs4523 ben 39. haftamdayım bugün yarın doğurucam en fazla 1 haftam var ve şimdiye kadat hep gittğim hastane kapandığı için yeni hastane seçemedim sizce dolmuş mudur şimdi gitsem bulabilir miyim
Hs4523 sinemyilmaz çok geç kalmışssınız 😔 eğitim araştırma hasstanesi oldugu için bu haftadan itibaren kontrol altına alırlarmı hiç bilmiyorum bence hemen gidip muayene olun
sinemyilmaz Hs4523 sancım tutup direk doğuma gittiğimde de yer bulmam imkansız sanırım😔of keşke önceden bilseydim böyle bişey olduğunu devlet hastanelerinde özel oda kalktı diye hiç araştırmadım bile