Hafizeplt Deletedmom93428 müslin koydum ben bi de bol bol🤭 havlu ,havlu kâğıt çöp poşeti,terlik ,çorap ,hırka, atlet emzirme sütyeni, maske, bebiş için ağız silme mendili, bunları da koydum ben
123ddd Halenur-42 e bebekte yoktu gittiğimde internetten alcaktım bende ama şokta var diyolar bi orayada bakıcam 😂😂
Halenur-42 Deletedmom93428 rica ederim canım benim bebek pudrası yazılmış ama ben hemşireye sordum önermedi mantar oluşturur diye hametan krem vermişlerdi hastaneden 😊
Nazli_ayar Deletedmom93428 İç çamaşırı bir iki havlu göğüs pedi Bebek pudrası. Emzirirken kolunuzun altina koymak için küçük bir yastık. Şimdilik aklima gelenler bunlar.
Aselhafza Deletedmom93428 benım sütüm vardı canım ama bebek nazar mı oldu bılmıyorum ınatlandı sabaha kadar agladı emmedı sonra esim işe giderken ıstedım getirdi makineyi meğerse cenesı cok zayıf oldugu için cabuk yorulmuş ve açlıktan aglayıp ınatlanmıs sabah hemen sağıp verdım cok sukur 60cc hemen içti uyudu sonrasında emdi cok şukur
MineLule Aselhafza Hemşireler gece yardımcı oluyorlar canım. Ne bileyim insan kendini böyle şartlamamalı bence inşallah emecek bebişler
Nundiyebiri Deletedmom93428 çöp poşeti müslin eger sezeryan olacaksanız 3 gün kalabilirsiniz hastanede normal pedde koyun derim ve çorap dogumdan sonra üşüyorsunuz
balbocegim27 Deletedmom93428 canım 1 tane 10 lu hastane çıkışı ve 2 li 5 li takım yeterli bence diğer 3 tane 5 li takım ve tulumları çıkar tâbi benim fikrim bebek içinde şampuana falan gerek olmaz devlette yapacaksan doğumu zaten yıkamıyorlar temizleyip veriyorlar
Ask_hosmus Deletedmom93428 nacisane bi önerim var bebek doğduktan sonra normal takım ver hemşireye bebeği yıkamıyolar çünkü kıyafetler kan oluyo ondan bide kendine havlu koy banyo yapmak isticek sin o sancıyla alabiliyorsan tek kullanımlık lohusa kilodu var ben ondan kullandım aşırı iyi oldu çünkü ilk başta kanama fazla olucak sürekli kilot değiştirmekle uğraşma derim ben göğüs pedi de koy hastaneden çıkarken kullanırsın başka aklıma gelmedi gelirse yazarım 😊
MineLule Deletedmom93428 oluyor diye biliyorum ama için rahat etsin istersen kontrole gidince yine bir sor
MercimekveAnnesi16 Deletedmom93428 kız 4 tane 5li takım ne tulumda var zaten 2 tane koysan yeter hastaneye tatile mi gidiyorsun 😂😂