Sureyyakaraca Mucize_minikler Sayfasından sipariş veren varmı arkadaşlar 😊 Veya Önerebilceğiniz bir sayfa varmı memnun kaldığınız uygun fiyata 🌺
ilkgebelik123-_ Sureyyakaraca kuzum ben bı sayfadan baktım 10 lu ve harika 170 TL dedi ismine bakayım link veya foto atmayı bilmiyorum
Berra71 Sureyyakaraca butik bebecik var arkadaşım sipariş vermiş çok memnun kalmış aynısı gelmiş. Fiyatıda uygun 180 TL 11 Li
Asiyeclk ecemsmom yaptırdığınız model ve bakışa bağlı ben 3 lü set pike ve yastığı 330 a yaptırdım ghtbabyshop tan
Sureyyakaraca Berra71 yıkamada silinme falan olmamış yani dimi ürünün malı peki iyimiymiş yumuşak mı canım?
tcasl Sureyyakaraca babydesingworld den sipariş verdim 287 TL kargo dahil modelleri çok hoşuma gitti nakış işlemeli bide bazıları baskılı oluyo öyle değil
nslhhsn9221 Sureyyakaraca Instagram da wellatasarim da yaptırdım ben . Kargo ve kapıda ödeme dahil 190 lira ama çok güzel gerçekten. Yumuşacık. Yıkadım Ütüledim hiç bı bozulma da olmadı
Selin_34 Sureyyakaraca bugun bebeqon isimli sayfadan sipariş verdim 12 li set 180 tl ☺️ Bana uygun geldi trendyoldada satışı mevcut bana güvenilir geldi bakalım gelince ürünü görcem☺️
Sureyyakaraca ecemsmom evet bende iyi buldum güzel modellerde var ama tereddütteyim işte malı güzel çıkmazsa diye