1yildirim-bebek Kızlar bugün doktora kontrole gittim rahim ağzım baya kısalmiş perinatoloğa sevk etti 1cm mis herlde bir haftadır sanki cocuğun bazı hareketleri arkaya vurur gibiydi doktr serklaj onerdi bilgisi oln varmı bu konularda
Esrakin 1yildirim-bebek Kac haftalıksin cnm ben 16 haftada oldum serklaj rahmim kısaymis benimde sukue 22 hafta oldu skntisiz ilerliyor benun cok fazla kanamam oluyordu dusuk riskim vardi bebek rahme baski yaptığı icin yakin oldugu icin
Ftsclskn 1yildirim-bebek 16 Haftalığız bugün serklaj oldum . İşlemden sonra muayene de oldum çok şükür bebeğim de iyi . Bakalım ilerleyen zamanlarda deneyimleyince tekrar yorum yaparım ☺️ İnşallah hepimiz olumlu sonuçlarla bir araya geliriz 🙏🏻🙏🏻
1yildirim-bebek Esrakin m Esrakin suan 24 haftaligim canm renkli ultrasonda hic bisy yoktu bir haftadır böyle hafif sanki makata vuruyo gibi dedi bakti cok kısalmış perinatoloğa gönderdi bakalm sabah görcek doktor cok korkuyorum 4sene sonra geldi yavrum hersey cok guzl gidiyodu halbuki😞😞
deletedmom2014 Esrakin sizin rahim ağzı uzunluğunuz kaçtı acaba benim 26 mm çıktı. Doktor serklaj yapmadı 19+5 olduk riskli olur mu haftam da ilerliyor 😔
Esrakin deletedmom2014 Benim kısaydı cnmm uzunada yapiyorlar ama bilemedim ben 5 doktor degistirdim sonunda sebebi bulundu bazı doktorlar umursaamıyor