Kararsizinsan Selam kizlar, bu anne yani besiklerin olcusu malumunuz biraz kucuk misal benim ki 50×90.. baby plus sleep safe modeli. Buna nevresim bulamadim gercekten hic biryerde yok. Sizler neler seriyorsunuz? 2 takim olcusundan buyuk aldim ama icime sinmedi.
Nazli_ayar Kararsizinsan Ölçüsüne göre yorgan nevresim diken yerlerde yapiyolar. Annem bebeğime yaptırmış yorgan nevresimi yastik kılıfı çarşafı ve pikesi 100 liraya. Fiyatlar değişebilir tabi ama ölçü küçük olduğu için çok bişey değildir.
Pambix Kararsizinsan bizde sallanır küçük besiklerden aldık ilk ogluma da biri vermişti kullanıp memnun kaldığımız için bu bebegimiz içinde ilk aylar için böyle anne yani tasinabilir küçük beşik tercih ettik normal bebek nevresim takımı gayette oluyordu fazlasını yatağın altına kiviriyorduk özel diktirmenize gerek yok bence.
Kararsizinsan Pambix @Nazli_ayar bide ilk zamanlar uzeri ortulmuyor ve yastik da yasak o yuzden sadece carsaf yeterli sanirim ztn? Alt yataklari da cok ince misal, Ben reflu yatagi da aldim onu besigin icine koyucam 3 aya yakin onda yaticakmis.. ama ya sonrasinda o incecik sungerimsi sey yeterli mi olacak yoksa icine yatak mi almak lazim?
Nazli_ayar Kararsizinsan Yastığı küçük değil büyük yaptırdi annem. Sonradan kullanicam yani. Pikeyide küçük değil en az 3 yaşına kadar kullanabilecek şekilde yaptırdı. ama ben kundaya sarınca illaki üzerini örtmeyi düşünüyorum. Evet içindeki yatağı bende yeterli bulmuyorum aslında gayet yumuşak güzel ama yaptırdığimiz yorgani altına yatak olarak sermek istiyorum hem yün olduğu için daha sağlıklı terini falanda çeker su içinde kalmaz.
Pambix Kararsizinsan Biz reflü yatan almamistik babynest dikmistim onu koyduk sonrasında döşek diktik içine göre altını yine eğimli yaptık reflü yatağı gibi ..sizde böyle yapabilirsiniz dediğiniz gibi iç yatağı çok ince çünkü 😊 reflü yatağı kullanırsanız çarşaf serersiniz yine yada döşek yaptirirsiniz benim kb yaptı ama yorgancılar da yapıyor
Kararsizinsan ilkgozagrimhavinim aa ben gormedim. Bahsettigim yatagi aldin dimi, Link atar misin canim varsa? Bide altina yatak alicak misin? O sunger de mi uyutacaksin?
Kararsizinsan Nazli_ayar yun ilk etap da dokunabilir ama ben ona cesaret edemem bide belli sertlikte olmasi gerekiyor alt yataklarinin. Yorgan sermek kalca yapisi icin ne kadar saglik olur bilemedigim icin yorgan da sermeyi dusunmuyorum. Ilk 3 ay reflu yatagi kurtaracak sonrasini dusunucez bakalim.
ilkgozagrimhavinim Kararsizinsan yok canım benim aldığım sepet beşik. Yatağı vardı zaten. Uyku seti yaptırıyorum ama ekstra çarşaf takımı arıyodum. Bugün denk geldi. 3 rengi vardı pembe mavi sarı. Sepet beşiğe de tam oldu😊
Nazli_ayar Kararsizinsan Valla çocuğu kaldirip alırken sert ve bilinçsiz dokunmadikca yattigi yerden dolayı kalcada bişey olacağını sanmıyorum.benim yün yorganımda sert değil gayet yumuşak. Ve neden dokunsun. Yillarca annelerimiz yün kullanmis hangi bebeğe nolmus 😂
Kararsizinsan Nazli_ayar pediatristler tarafindan onerilmiyor da ondan soyledim canim. Senin kararin tabi ben uygulamam