Bulutsevdasi Kızlar bugün doğum yaptım. Ama sanki sütüm gelmiyor. Bebek doymuyor. Hatta bebek memeyi kabul etmedi. Emzire emzire kabul ettirdim ama şimdide yetmiyor gibi. Yenidoğan bebek 30 CC içermiş. Benim o kadar sütün gelmesi mucize gibi şuan
Nazli_ayar Bulutsevdasi Her annede süt hemen gelmez zaten canım. Bebekte memeyi hemen kabul etmez biraz uğraşmak gerekiyor. Bebek emdikçe sütün daha çok gelmeye başlar. Eğer çok endişe ediyosan göğüslerini 5-10 dk ılık ile sıcak arası suda bekletin sütünüzün gelmesine yardımcı olur.
Aycan1 Bulutsevdasi canım benim de sütüm yetmiyordu mama vermeye başladım ama sen daha yeni doğum etmişsin bi kaç gün daha geçsin belki gelir eme eme emince geliyormuş diyorlar
Berfin2121 Bulutsevdasi benim oglumda 3 gün gelmedi yinede boş gögsümü emzirtiyordum su veriyordum 3 gün mama aldım ama gecesi sütüm geldi ikisini beraber verdim sonuç oglum mamaya alıştı 2 buçuk sene mama verdik sütümü bi ay tek içti🥲
2prens1prensesannesi7 Bulutsevdasi Onun midesine bi kaşık da girse yeterli sık emzir çoğalır bol sıvı moralini iyi tut daha yeni doğmuş gelir sütünüz süt arttırıcı çay alıp deneyin bir süre
Ecmelbeyza Bulutsevdasi ilk başta süt gelmiyor zaten sarı bir sıvı geliyor o çok önemli hiç yılmadan emzir zaten midesi minnacık kiraz kadar o ona yeter hiç gelmiyorsa sarılık olmasın diye 30cc mama verebilirsin ama memeyi de emsin ki süt gelebilsin