ErdemirinAnnesi Ya insan 2 saate bir acıkır mı yaw artık psikolojim bozulucak acaba şimdi ne yesem diye kendimi çöp kovası hissediyorum 🤯
bilnazo68o ErdemirinAnnesi bende öyle bir iştah açılması yasadım ama erinmiyorum hemen kalkıp yapıyorum 😁 bu dönemi sevdim. Bir dönem hiç birşey yemek istemedim yemek dahi yapmak istememiştim
Civcivim000 ErdemirinAnnesi ne güzel en azından yiyebiliyorsunuz ben bulantılardan dolayı açım hep🤦♀️
ErdemirinAnnesi Deniz59 ben bide been 45 kiloyla hamile kaldım 65 olmuşum 20 kilo loo bunalar kalmaz inşallah minicik etteklere bakıp bakıp içim gidiyiiiii 😢😢😢
nursahc ErdemirinAnnesi off ben de öyleyim 50 kiloyla hamile kaldım en son 65 kiloydum korkuyorum tartılmaya ve bu halde kalmaya:(
ErdemirinAnnesi bilnazo68o ay işte ben çok üşeniyorum valla yaaa ayakklar eller şiş ya canımda acıyo kalkıp hazırlamaya son 3 gün dayan canselll diyorum 🥵
Bsrakya ErdemirinAnnesi valla yaaa uzun. Bir süre yiyesim yok ama yine acıkıyorum 😂 artık bi doğursakta rahatlasak vallaa
2801 Son 48 günüm kaldı ben de nedense çok acıkıyorum ama yemiyorum fazla sizce bebeğe zarar veriyor mu bu durum , yememe sebebim fazla kilo almaktan korkuyor olmam
ErdemirinAnnesi Civcivim000 bende 4 5 ay neler çektiğimi bi ben biliyorum bide eşim çok zor günlerdi bişey yiyemiyordm ağlıyordum eşiimin ailesinin evindeydik yataktan kalkamıyordum çok şükür şimdi baya baya iyiyim
Civcivim000 ErdemirinAnnesi çok şükür atlatmışsınız darısı bana da inşallah tez zamanda 🤲yavrunuzu sağlıkla kucaklayın inşallah 🤲