ElifBademmm 38+3 de biten sezeryan hikayem. Çok şükür ikimizde iyiz. Sorularınız varsa sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Herkese sağlıklı ve güzel doğumlar nasip etsin Rabbim
gizemgulsun_sahin ElifBademmm bende sezeryan olacağim cok korkuyorum rüyalarıma giriyo:( ağrı aci hissedecek miyim uyuşukluk geçince nasıl olacak deneyimlernizi yazarmisiniz
ElifBademmm Ayca0909 hayır spinal planlandı ancak benim panik atağımın olması nedeniyle o sürece hakim olamadım ve genel anestezi olarak yapıldı. Bu durum bana özel olup kimse farklı hissetmesin. Benim gibi rahatsızlığı olmayanlar çok kolay geçiriyor.
ElifBademmm gizemgulsun_sahin ilk sezeryanımda uyandığımda çok yanma ve acı hissetmiştim ama bunda uyandığımda çok rahattım. İlk ayağa kalkışta öyle abartılı bi ağrı sancı olmadı zaten sürekli ağrı kesici yapılıyor yani çokta hissedilen birşey yok. Rahat olun eminim kolaylıkla atlatacaksınız ki ben de sizin gibi çok stres yaptım korku panik ama sonuç şükür herşey bitti ve yavrum yanımda🤲