Gulceefe-00 2civciv 22+5 günlük hamileyim 66 kilo ile hamile kaldım şu an 71 kiloyum 😃kiloyausait bir yapım var bundan sonra da hızlı alırım gibime geliyor bir de zor bir hamilelik geçiriyorum sürekli kanama lekelenme oluyor yatıyorum yürüyüş falan da yok bakalım maçla bitireceğiz merakla bekliyorum 😂
2civciv Ecenurm bende 19 da 0 kiloydu şuan 23 5 kilo almışım kiloluyum zaten normal mi diye merak ettim sanırım normal ya
2civciv Gulceefe-00 sağlıkla gelsin de kilo önemli değil ben sadece 19 a kadar sıfır kilo 23 de bı tartıldım 5 kilo almışım normal gelmedi oyuzden sormak istedim ama çoğunluk zaten bu aydan snra alındığını soluyor bebeklerimiz sağlıklı olsunda veririz ya
Salihsaliha 45 ile hamile kaldım 47.5 olmuştum şekerim çıktı diyet yapıyorum eriyecegim galiba bu saatten sonra. 22+3 um
2civciv Salihsaliha Zaten çok zayıfmissiniz şeker çıkmasa 20 kilo bile alsanız benim zayıf halime eşit ☺️
Yavrucuk07 2civciv pek iştahım olmuyor, öyuzden kilo almıyorum, birde hamur işinden ve tatlıdan uzak duruyorum, abur cubur da yemem zaten ,sırrım bu😉😀
2civciv Burcu-112 Bende 82 ile hamile kaldım şuan 87 yım normal doğum yapmak istiyorum inşallah oyuzden kilo almaktan korkuyorum ama dikkat etmeme rağmen alıyorum zaten hiç zayıf olmadım en zayıf kilom 75 oluyor yapılı olduğum için
2civciv Pink_momm evetevet benimde aynı çok şaşırdım 4 haftada 5 kilo alınca normalde kiloya müsait yapım var ama çok dikkatli beslenmeme rağmen 5 kilo almışım 🤔