minnakinannesi47 Ben 3. Çocuğumu bekliyorum biri 9 biri 5 yaşında 3 çocukla nasıl olacak merak ediyorum tecrübeli olanlar??
Mltm88 minnakinannesi47 Benim kızlarım 8 ve 10 yaşlarında..Bizde 3.yü bekliyoruz hayırlısıyla😍 32+4 haftalık hamileyim ❤️❤️ Bakalım 3 çocukla hayat nasıl olacak çok merak ediyorum ve bir okadarda heyecanlıyım..😎😎
Ceyaa minnakinannesi47 benimde 12 ve 6yasinda iki oğlum var inşallah 3.oglumda gelecek araları 6yas Rabbim yardımcımız olsun herşeyden önce benim 3.gebelik sürpriz
Meryemoz minnakinannesi47 9 yasinda kizim 5.5 yasinda oglum 1.5 yasinda bir oglum daha var 4.yu bekliyorum zaman nasil mi geciyor suan sabahtan beri ilk defa oturabildim 🤯🤦🏼♀️
Makbule01 minnakinannesi47 benimde üçüncü olacak Allah’ın izniyle 15 giriyor ikincisi 10 giriyor aralarinda ki yaş son numarayla 9 yaş olacak nasıl attalatcagiz bilgim yok
Halimea minnakinannesi47 benimkiler üst üstse suan biraz yorulsamda yapacak biley yok ilk oglum 2.5 yaşında, ikinci oglumda 17 aylık ,kızımda 30 haftalık 🤗
Zynpzmr_2 minnakinannesi47 9 ve 7 yaşlarında iki oğlum var ve ikiz erkek bebelere hamileyim şimdilik sıkıntı yok bol bol yatıyorum birdaha fırsat bulamam diye 🙂🤷
Esma_3Sinan minnakinannesi47 bende 3.çocuğuma hamileyim.Rabbim sağlıcakla kucağımıza alabilmemizi nasip etsin inşallah
Hilkatkaradagli minnakinannesi47 Benimde 3. Olacak inşallah son 18 …Büyük kızım 9 küçüğü 7 yaşlarında nasıl yapcam diye düşünüyorum doğumumda okul açılışına denk geliyor bakalım hayırlısı olsun 🙏
minnakinannesi47 Hilkatkaradagli benimde doğumum ekimde bende düşünüyorum ikisi okula gidecek yareım edecek kimse yok eşim şehir dılında genelde işinden dolayı ay bilmiyorum yaklaştıkça iyice stres oluyorum😰
Hilkatkaradagli minnakinannesi47 Bende cnm eşimin ailesi var sözde hep yalnız doğum hep yalnız zor zamanlarda duyarsız kişilikler bende minnet etmiyorum