Tgcycl Evet hayirlsiiyla transfer ol kuzum ve insalalh bebeğim tutunur ama senle ilgili içimde tutunacak hissi var .bak canım transfer günü çok fazla su içip aşırı idrara sıkışma ,sıkışmaki hemen kalkmayasin ,transfer edildi seni başka sedyeyle odaya götürecekler ya ayaklarını o anda hafif katla ,odaya gidincede katla yarım saat falan sonra tamamen uzat ,(ben öyle yapmıştım 5+6 haftaligiz şimdi Rabbim sağlıkla kucagima almayı nasip etsin)transferden sonra ilk gün uzan dinlen kalkma ,hastane eve uzaksa Taksim’e gideceksen taksidede uzan ,ayaklarını katla yine .sonra eve gidince yemeğini ye aç kalma ,günlük 3 litre suyun için .kahvaltı ,peynir ,bal ,bir bardak sut ,ceviz badem 3 er tane kayısı 2 tane kuru,bir haslanmis köy yumurtası yarım avakado ,salatalık ,havuç ,ben tarnsferden sorna böyle kahvaltı yapıyordm hala daha böyle yapmaya devam ediyorum .öğlen açılınca bir avuç kabak çekirdeği yiyordum,aksamada kendime yemek yapıyordum protein ağırlıklı bu akşam et yaptım obur gün akşam taze fasulye oburgun akşam tavuk ,balık bulamadiim bulsaydim tuketirdim
Şu an bile avakado bulunmuyor bizim burda. Meyve yedim üzüm muz kivi karpuz kavun her akşam bı parca yedim yada öğlen ,bu arada ben uzandigimda ayağımın altına yastık koyarak uzandım ilk 4gun dikkat ettim bu şekilde,kefir akşam yemekleeinin yanında tükettim .asla abur cubur paketli ürün yemedim ,sağlıklı düzenli beslendim ,zamanında ilaçlarımı aldım herzman aynı saatlerde kahvaltı sonra ilaçlar bu şekilde ,stres yapma transferden sorna mümkünse kimseyle görüşme uzan al telefonunu eline komik şeyler aç zaman öyle geçer zaten. Bak transferden sorna eve gelince ,Meryem suresi yasin suresi Yusuf suresi okuyordum hergun okuyamasam abdest alıp TL den açıp dinleyip takip ediyordum ,Hz zekariyanin 2 duasinida tesbihle çekiyordum ,birde kun de ye Jin cekiyordum.her ezan okuduğunda dua ediyordum,Allah im ben elimden geleni yaptım tevekkulum sana sen baan hayırlısıyla evlat nasip et ddim .hatta test aldığım gün ddim kesin negatif ,Yolda gelirken ddim Allah im eğer negatifse içime umut tohumu yayılmasını engelle çok şükür pozitif 3.yilimiz bizim bu arada,ani hareketlerde bulunma herzmanda yatma Rahme kan gitmesi lazım ilk 3 gün dinlen4.gunde yavaşça kalkmaya çalış kabız olmamaya dikkat et olursa da sakın ıkınma lavaboda,Allah verdiğin emeklerinn mükafatı olarak sana hayırlı bı evlat versin .6