Hamidem bende Ekim sonu Kasım başı olabilir uygulama 5 Kasım diyo🤔 ben çoğunu aldım. Bi bezi ıslak mendili pişik kremi temizleme pamuğu gibi ürünler kaldı . Birde beşiği kaldı . Seyyar beşik mi yoksa sabit beşikli alsam bilemedim. Hala düşünme aşamasındayız 😀
aldıklarım ben 10 lu set almadım. İki beşli iki üçlü aldım. cıtlı atlet lerden dört tane ,birde ipli cıtlı atletlerden dört tane aldım tulum aldım tulum un şapkası falan yoktu diye ayrı şapka eldiven aldım. Battaniye peluş bir tane, iki katlı penye battaniye bir tane, birde nohut battaniye bir tane aldım . Dört tane müslim örtü aldım. Benim ilkindede kalan kıyafet battaniye falan var diye fazla almadım. Evdede 10 set tulumlar vardı eltoşum verdi saolsun alt pijamalar altı yedi tane vardır belki daha fazla saymadım 🤔 ayrıyeten eltim bana üçlü bi takımda almıştı daha cinsiyeti belli değilken. Birde ağız mendilleri yedi tane falan var sanırım . Çorapları aldım. Küvet takımı aldım . Pusetini aldım . Bebek Arabası vardı ilk çoçuktan. Valiz de aldım 😁 bi benim yıkayıp ütüleyip yerleştirme falan kaldı . 28+4 üm onuda 30 31 den sonra yaparım artık🤔 ha kendilerde üç tame alt üst pijama aldım eğer alabilirsem bşr tane gecelik elbise alırım yada günlük bi elbise sezeryan sonrası rahat oluyor diye. Tülbentim çoraplarım atletim aldım . ilk bebeğimden emzirme sütyetim vardı . Ha kendime bir de depend alıcam. Birde valiz hazırlayınca kahve ve kuru kayısı hurma da koyarım. Birde benek maması alıcam onuda çantama koyarım hastanede varmış ama yinede yanımda olsun 🤔Ha biberon emzik te aldım Hemşirem bana dedi biberon ve çay kaşığı yanında getir gerekirse mama vermek için. Birde herşeyin yeri belli olsun diye minik hurçlar aldım. Üstüne yazıcam hemşireye verilecekler yedekler falan diye 😀 çok çenem düştü galiba 😂 aklıma gelenleri yazdım .