Dilekcnkn eliflev53 16 haftada başladım şimdi 31 haftalığım hepsi bitti sayılır beşikler ve küvet kaldı🤷♀️
Zeyyyn eliflev53 31 haftanın içindeyim bu hafta alıcam 32 33 de çanta vs hepsini yapcam ki bitsin 28 den sonra deterjan aldım yıkadım ettim ütüledim herşeyi onlarda bitti
eliflev53 zehranurr Zeyyyn Dilekcnkn Aminee32 Vildan51 Tesekkurler kizlar bende indirim takip edeyim bari🙈 alayım
Birmelekannesi_38 Bende 27 deyim bezi ıslak mendili ilk haftalarda indirimde görünce aldım deterjan şampuan vs yide dün aldım 🥰
MercimekveAnnesi16 eliflev53 ben molfix 1 numara aldım 240lı baya indirimli geldi bana 120 TLye almıştım
eliflev53 MercimekveAnnesi16 ilk oglumda sleepy kullandim yine sleepy dusunuyorum da az aliyim diyorum oglumda yapmadi ama kizimda yapar mi acaba pişik
MercimekveAnnesi16 eliflev53 içine hangi marka siniyorsa onu al canım ben ilk prima düşünüyordum ama aklımda hep molfix vardı sleepy de 2 numarayı alın diyorlar buradaki anneler
eliflev53 MercimekveAnnesi16 oglum 3 kilo biraz üstünde dogmustu 1 numara almistik ama cok kullanmadik 2 numara alabilriim evet
Mom726272 eliflev53 32+3 😇 ilk gebeliğim de sleepy avantaj paketi almıştım o zaman 35 liraydı şimdi aynısından alcam 70 lira olmuş ama aynı şeyleri tek tek alsam daha pahalıya geliyo