Nurr Kizlar hangi renk ortulmeli kaynanam artik sari kirmizi ortmuyorlar dedi evden ince olan bi tulbent koyalim dedi fikirleriniz varmi
Edanurusta Nurr Ben beyaz yaptım canım kenarını de bebe mavi ile pudra ile ördüm . Şimdi oğlumda kullanacağım ilerde nasip olursa kızımda da kullanırım diye ☺️
Gdemir Ay bende soracaktım bugun daha konu oldu annem diyor sarılık olmasın diye giyemez örtemez kaynanam diyor örtülür sarılık olmasın hangisi ??
Nurr Gdemir aynen valla bende anlamadim evdeki normal tulbentlerden koydum ama hala kararsizim ben ya sari ya kirmizi ortulur diye biliyorum
Deletedmom18 Nurr valla aldık artık örteceğiz ben çok inanamıyorum ama şimdi annemi kırıp üzmek istemiyorum ne isterse şu diyor alıyorum ne yapım
Nurr Deletedmom18 aynen bende kirmak istemdim bizimkiler de kirmizi hazirlamis bir onu bir onu orterim kiriliyolar hemen yoksa
Deletedmom18 Nurr aynen canım hevesini kırmak istemiyorum ilk torunu pusetin içine yatak yastık yapmış bugün sağolsun birde örtü almayalım desem kırılacak ne isterlerse alıp yapsınlar karışmıyorum inanki son günler artık
Enesefe Onların dediği olsun canım pek kirilganlar😀😀😀 artık onlar mi hamile ben mi bilemediğim için nasıl istiyorlar sa onu yapsınlar 😀😀