Buistebirannelikvar 2 Eylül de kızıma kavusuyorum. Biraz korku , biraz mutluluk karmaşık duygular içindeyim. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi🤰👶🐥
Zemheriiiiiiii Buistebirannelikvar zorunlu sezaryen sanırım😇 allah hemen kavuşmayı sağ salim nasip etsin inşallah 💘💘merak ettim sezaryen olma sebebinizi sanırım bende zorunlu sezaryen olacağım bebiş dönmediği için🌝
biranne_1 Buistebirannelikvar sağlıkla kucağına al İnşaAllah 🤲 şuan kaç haftalıksın doğduğunda kaç haftalık oluyor canım benim de 2. Çocuğum Merak ediyorum ne zaman veriliyor diye
Buistebirannelikvar Zemheriiiiiiii evet ilki Sezaryen olduğu için zorunlu olacak . Amin hepimize inşallah 😊
Buistebirannelikvar Burcu_NFUE amin Allah razı olsun. Hepimiz sağ salim kavusalim inşallah. Henüz içime sinen bı isim bulamadım ama Ela olur büyük ihtimalle
Dogalnaz Amın🤲🏻🌸Allah yardımcınız olsun sağ salım elınıze alırsınız işallah kavuşmanıza az kaldı sayılı gün çabuk geçer.☺️
eliflev53 Buistebirannelikvar bende merak ettim kac haftalik oluyorsunuz aldiginiz tarihte benimde ikinci gebelik hamgi gün verilir acaba hep kafamda
Buistebirannelikvar eliflev53 38+2 olmuş oluyor. Biraz daha beklemek istedim aslında doktorum zaten 39 olmuş oluyorsun deyince kabul ettim ben de .