Icot busra55can61 bana da nescafe ic Türk kahvesi içme dedi. Zaten kahbe ozurluyum Turk kahvesine agzimi suremem. Menengic disinda kahve icemem ama en azından nescafeyi zorlayabiliyorum. Ictim bakalim tesekkur eederim canim
baharclk Icot nescafe 2si 3ü bi arada olanlardan olmasın aöa sade nescafeler varya parçacıklı onlardan iç canım sert olması daha iyi şekerde kullanma
Ftmkya Icot canım kahveyi ihmal etme beni daha odaya getirirken dediler kafein tüket bol diye bende spinal oldum narkozu atıyosun kafeinle ş
Icot Ftmkya dun ictun iyi geldi bugun de bayagi yurudum kahve de icersem daha iyi olacak gibi. Bugün farkini gördüm biraz tesekkyr ederim 🙂
busra55can61 Bana bardak sınırlaması koyulmadı ama sana koyulduysa da o zaman içme canmm belki zararı olur
Ftmkya Icot bende spinal oldum hiç sıkıntı yasamadım ilki spinal olup ikinciyi epidural olan arkadasım var hatta özellikle spinal istiyorum dediği halde cok daha zor toparladı epiduralde spinali bi kere yapıyolar ama o uyusukluk filan cabuk bitiyo sonrasında epiduralde daha uzun sürüyomus hiç memnun kalmadı
Esraeker Ftmkya merhaba şu cinsiyet çözme olayını bana yapabilir misiniz eşim 31 temmuz 1987 ben 1 mayıs 1996 son adet tarihim 5 eylül lütfen 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Bademgzlm Icot ben yurt dışında yaşıyorum burda o kadar kalıyorsun hastahane de evdede bakacak kimsem yoktu bide dedim gibi o bacağından iğneyi hergün vurmak zorundalar .ameliyatım zor geçti benim çok zorlandım hele ilk yürüyüşte.belden aşağı uyuşturmuşlardı ama ben çok korktuğum için herşeyi hissetmiştim ameliyatın ortasında yine uyuşturucu verdiler çok tuhaf bişey oldu anlatamam.normali çok istemiştim ama nasip olmadı ameliyattada uyuşturulmama rağmen acı çekmiştim. Doktorlar da çok şaşırmıştı.normal gibi ağrı çekip herşeyi hissettim😑3 saat te yoğun bakımda bekletildim dedim gibi ameliyatım çok zor geçti daha varya ameliyatım bitmeden bıçak acısını hissettim vücudum uyuşma süresi çabuk geçti ilk gün serumdan verdiler sürekli ağrı kesici dayanamıyordum ağrıya sonra serum çıkarıldıktan sonra günde 8 tane ağrı kesici içiyodum anca fayda ediyodu.o günler aklıma geldikçe bidaha sezeryan olmak istemiyorum diyorum inş bunda herşey yolunda giderde normal doğurabilirm🙏🏻
Icot Bademgzlm sen cok zor geçirmişsin simdi okuyunca halime sukrettim :/ insallah bu kez normal yaparsın. Normal olmasa bile insallah kolay atlatirsin
baharclk Icot aa o nasıl bir olay ya anlayamadm, spinalmi epiduralmi genel anestezimi sen karar verirsin kimsenin zoruyla olmaz, hem spinalmi oldn emin değilsin sormadınmı sonradan 🤔
Icot baharclk Dr spinal dedi. Genele sen karar veriyorsun ama epidural ve spinale uzman karar verirmis ameliyatta duruma gore. Bir kac yerde de böyle duydum. Ameliyat esnasında ve sonrasinda hic soracak halde degildim soramadim. Kendii toplayinca bazi seyleri sorgulamaya düşünmeye baslayabildm ancak. Kontrolde soracağım pazartesi. Nescafe 3 u birarada olanı içtim ama bu kez digerinden iceyim :/ tesekkur ederim
Icot baharclk bir de epidural normal doğum olan prenseste tercih ediliyor genelde. Sezaryende gec uyuşmanı mantigi yok gibi geliyor ama tabi en doğrusunu uzmanlar bilir
baharclk Icot Ameliyatta duruma göre nasıl krar veriyorlar ameliyat bailamadan karar verilip uygulanan bişey değilmi. Bilmiyorm hiç doğum yapmadm ama herkes kendi seçiyordu gördüğüm okuduğum kadaryla şöyle olucam böyle oldm falan
baharclk Icot Evet haklı olablrsin epidural daha kısa sürüyormuş sanırım uyusuklugu spinal daha sert. O yüzden sezeryan için spinal daha uygun olablr dmekki.
fundaunal46 ben de almanya-da yasiyorum , mecburi sezeryan oldum ama hiçbir şey hissetmedim belden uyuşturmuşlardı spinal mi epiduralmi bilmiyorum hep kafam karışır 😄 ama harikaydı 👍 benim en zorlandığım şey ise gaz çıkarmak oldu aman cooooooook zordu .
Ykselstner Icot bende aynıydım canım kuru erik bahçeden diye bir markanın var o çok iyi etli dışarda satılanlara göre birde suyunu tarçınlı iç oda rahatlatıyor
Sonay Icot şişkinlik ödem olabilir bol su tüket cnm. Bide bel ağrısı falan seZaryenda kalabiliyor bazıları geçici bazıları Kalıcı kendini kesinlikle çok sıcak tut bebeğinide oyle sırtında hırka ayağından patik yada panduf eksik etme yoksa Kalıcı hale gelir mesela benim ilk sezaryen oldu Eylül ayıydı kıştı sıcaklanmam vardı kısa kollu ile geziyordum 3 senedir geçmeyen bel ve Sırt ağrım var ikinci sezaryen olcal nisanda korkuyorum ağrım çok olcak diye sen benim gibi yapma kendini sıcak tut çok önemli . Gecmiş olsun 😊
Icot Sonay cok tesekkur ederin canım ben de sıcakliyorum ama bazen cikarsam da fazlalıkları yine giyiyorum. Benim belim zaten sorunluydu dr un biri fıtık baslangici digeri eklemle ilgili bkr rahatsizliktan bahsetmişti. Insallah o agriya bir de bu eklenmez kalici olarak :/ bebisini sag salim sorunsuz al ins kucağına; 🙂