Feyzaveannesi efsaneeozgee 69 ile hamile kaldım 8+6 haftalığım daha tartılmadım. Yüksek ihtimalle ya vermişimdir yada aynıyımdır. Bu haftalarda kilo almak mümkün olmuyor
Senakarabey 11+3′teyim bende. İlk kızımdan kalan +11 kilo ile 75 le hamile olduğumu öğrendim şuan 68 kiloyum🤦🏼♀️ Meğer doğum kilolarımı vermek için hamile kalmam gerekiyormuş😂😂
Kykcirem efsaneeozgee Hamile kaldığımı öğrendiğimde 67 kiloydum. 30 haftalığım 74 kiloyum🙈☺️👌 toplamda 7 kilo almışım bakalım artık daha da alır mıyız? 🤣
Nymphadoraa efsaneeozgee 63 kilo ile hamile kaldım. 74 kilo ile 84 gün önce doğum yaptım. Şu an 67 kiloyum. Göbeğim var biraz gitmesini istiyorum 😐
a_burcu_bur Anneblogu ben de 56yla kaldım. 30. Hafta 67 oldum 😂 kimisi vermiş, kimisi azar azar almış. Ben mi çok abartmışım dicem de 30 haftalık anne kilosu diye bakıyorum Google’dan. Gayet normal gözüküyo 😝😂😂
Snyrs merve100 ne kadar güzel keşke benimde böyle olsaydı bende 93 le hamile kaldım 22+6 Dayız 97 olmuşum Bile doktorum çok kızıyor zaten kilolu hamile kalmama kızdı bide kilo alıyor olmama kızıyor 🙄
Mihriban_702 Snyrs bana da öyle diyordu doktorum ne zaman gitsem kilomdan vuruyordu benı çocuğumun hevesi bile kalmıyordu içimde 87 kiloyla kaldım 15 haftadayız en sonda doktorumu değiştirdim
merve100 Snyrs boyunuz kaç ? Beni gören 93 demezdi doktorda şaşırdı , kitle endeksine göre çok az fazlasın dedi zaten 72 73 kilo normal halim , birden kilo alımına kızarım ama bu kilonun üstüne olması gereken kilo okursa birşey demem demişti