Emosss02 Kızlar kalp atışı yoktu devlette özelde aynı kanıya vardı yarın 10 da kürtaj olacam hakkımda hayırlsıı buymuş. Rabbim hepinizin bebeğini kazasız belasız kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🤲🤲
Mervenin_Mucizesi Emosss02 hayırlısı olsun kuzumm bende kürtaj oldum çok şükür 5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim şimdi 24 haftalığız 🤩 çok şükür verende Allah alanda Allah 🤲🏻
Aysel0707 Emosss02 bende yasadım anestezi ıste kesınlıkle uyu kalk bısey hatırlama bende oyle yaptım yoksa aklından cıkmaz
Aysel0707 Emosss02 bı ay sonra hemen hamıle kaldım uc ay dedı bekle doktor beklemedım allah nasıp ettı hemen rabbım sanada verecek guzelım benım allah yardımcın olsn
busraaa95 Mom3834 teşekkür ederim benimde ilk gebeliğim açıkçası biraz endişeliyim o yüzden sormuştum ☺️
Mom3834 busraaa95 anneliğin hamurunda var endişeli olmak. Ama rahat olun. Doğacağı varsa doğar. Bir sorun çıkıyorsa da sağlıklı değildir. Rabbim en saglıklısını hayırlı zamanında, isteyenlere nasip etsin..
Emosss02 Mom3834 zaten doktorum dedi bebekte bir sağlık problemi olduğu için rahimden kendini atmaya çalışıyor. Doğduktan sonra yorulacaksam böyle olması dha hayırlı
Emosss02 Aysel0707 ben alıştım devlette canlı canlı yaptılar 2 defa 15 sürüyor sıkıntı yok ta devlette hemşireler acımasız beni deli ediyorlar. Ondan bu sefer özelde kürtaj olacam
Emosss02 Aysel0707 evet canım rahim duvarı sertleşmi beklemeye gerek yok bnim 1.5 ayda toplamıştı sonra işte oğlum oldu çok şükür