Melisa24 Son adet tarihime göre 8+6 ama ultrasonda 7+4, Doktor ultrasonu baz al dedi. Ama çoğu kişi son adet tarihi önemli ona göre hesaplamalısın diyor. Kafam karıştı, var mı böyle tarihleri uymayan?
muzicemsu Melisa24 bebek saglikliysa boşver doktorun dediği olsun banada diyor son adet tarihin 6 temmuz 8 diyorum inanmıyor napim
[silindi] Melisa24 benim var canım doktorum geç döllenme olmuş dedi benim son adet tarihim 18 mayıs aslında ama 24 mayısta olmuşum gibi ilerliyorum 😅😅
Merve7601 Melisa24 bende de normalde 34+2 ama bugün doktor dolu dolu 33 hafta dedi şaşırdım bide 10 gün ileride dedi valla birşey anlamadım tek bildiğim sağlıklı ve iyi olduğu 😃 onun dediği gibi boşver ona gore hesaplamaya başlarsın yeterki sağlığı yerinde olsun
mor_menekse1 Melisa24 bnde son adette göre tam 8 haftayım ama ultrasonda 7hafta 4 günlük görünüyor iki tarihte aklımda haftalar ilerledikçe daha net belli olur kesin takma kafana 😊
Melisa24 aybars_bayb Yapsan çıkar bence 7 gün gecikme az değil, ben 2 gün gecikmeyle yapmıştım çıkmıştı. Hayırlısı olsun hakkında inş 🙏🌼
MelekMervertlek Melisa24 ilk haftalarda ultrason göre haftaya karar verilir yanlış çıkıyorsa .dr sat tarihini değiştirir ona göre devam edersiniz yani sat tarihi değişince artık adet tarihin o olur ultrason ba zalinmaz