edaozdxx Arkadaşlar herkese iyi akşamlar benim SAT; 12 Haziran. Ve 12 Temmuz günü hastanede Beta HCG testi yapıldı. Değerim 95,61 çıktı sizce gebelik durumu söz konusu mudur?
Eymenim18 edaozdxx edaozdxx edaozdxx evet canım hamilesin hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 5 in altında olan değerler negatif senin yüksek
edaozdxx Eymenim18 edaozdxx Eymenim18 Amin herkese inşallah. Ya internetten bakıyorum net bi sonuç alamadım 2 gündür kafayı yiyeceğim. Yarın eşimle farklı bir hastanede kontrole gideceğim inşallah değerim yükselme göstermiştir 😪
HaticeSahin Bende ilk yaptığımda 50 kusurdu 1 haftalikti. Idrar testinde silik çıkmıştı. Bence hamilesiniz tebrikler
edaozdxx HaticeSahin İnşallah öyledir 🙏🏻 Çünkü çok ihtiyacım var böylesi güzel bir habere... Çok teşekkür ederim.
Eymenim18 edaozdxx yükselmiştir canım benimde ilk 1129 du bi kaç gün sonra yaptırdığımda 3092 ydi 2 günde baya artıyor diye biliyorum :)
edaozdxx Nefesliva Bende Adet gecikmesi, ara ara gelen karın ağrısı ve uyku hali dışında pek bi belirti olmayınca kendimden şüphe duymaya başladım 🙄
Tgbylmz Önemli olan gün aşırı bi şekilde 1.5 ya da 2 katına çıkmasıdır aradan 3 gün geçmiş zaten bi dahaki gitmenize katlanmış olursa inşallah olmuş demektir ama 5000 lerin üzerine çıktığında ve keseyi gördüğünüzde tam olarak emin olursunuz o zamana kadar sevinmeye ben korkmuştum
edaozdxx Bilgesevgec Bilgesevgec teşekkür ederim 🙏🏻 heyecan yaptım sanırım uyuyamıyorum da. Dua eder misiniz banaaaa