Sevilayklnc Arkadaşlar bebek arabası alıp memnun kaldığınız ürünleri paylaşabilir misiniz? Bir de kullanışa göre gerçekten travel sistem mi, bastonlar mı daha kullanışlı yeni doğduğu süreçten itibaren lütfen bilgi paylaşımı yapalım ☺️
Sedkya Sevilayklnc canım bence travel sistem aslına bakarsan baston yer kaplamıyor taşıması kolay ama baston bebek arabasına yeni doğan bi bebeği koyup sürmek bence çok zor kaldıki konmaz zaten nasıl durcak. Travel sistemde en azından hem 6 aya kadar kullanabileceği bir puseti ve arabanız varsa oto koltuğu olabilen hemde 6 aydan sonrada 3 4 yaşına kadarda kullanabileceği bi aparatı var sence travel daha mantıklı degil mi ? Ben baby care safari cross aldım çok araştırdım fiyat olarakta 1500 TL bi bakmanı öneririm
sehri_hzr Sevilayklnc quero sline aldık trenfyolda şuan 1455 TL bak istersen ben beğendim bazen 1700 oluyor şuan indirimde
Sevilayklnc Mom789 peki ağırlığı nasıl yani bazı travel sistemler gerçekten çok ağır oluyor anne açısından kullanışı zor oluyor. Bulunduğumuz şehir gereği sadece ebebek ve civildeki seçenekleri görebildik onlarda da kararsız kaldık baya ☺️
Guley_ Ben travel sistem almadım bilerek arabayı katlamak sıkıntı bagaja koyarken herşeyi sökmek sıkıntı tek başıma çarşıya pazara yalnız çıktığımda tek hamleyle kapatabilicem bi şey aldım asansör olmayan yerlede üst kata falan çıkarmak tek başına zor
Sevilayklnc Sedkya evet bu modeli arkadaşım da kullanıyor o da çok memnun olduğunu söyledi incelemiştim ürünü
Dilekcnkn Sevilayklnc İskelet kısmı zaten çok hafif kapanması rahat oluyor port bebe ile denedim şimdi onunlada rahat kapandı ben sürüşünü falanda sevdim
Sevilayklnc Baby care bc30 titan modelini kullanan var mı? O modeli de canlı olarak gördüm çok kullanışlı ve güzel görünüyor.