Burcu582 Merve7501 merhaba 14 şubat görünüyo benimde inşallah 🙏🏻 Genetik test yaptırıcam 11 haftadan sonra bugün 9+4 oldum.mide bulantısı kusma üstüne şimdide felaket mide yanması yaşıyorum 12 den sonra geçer diyorlar bakalım..iple çekiyorum😊
MinikkkMucizem Merve7501 ben 8 haftalık hamileyim çok şükür kalp atışını duydum hiç bi belirtim yok ara sıra kasık ağrım var o kadar bi de sadece 2 gun 5 dk 'lik mide bulantısı oldu ☺ 24 şubat gözüküyor doğum ☺
elifsahincakmak Merve7501 benimde sabahları midem çok yanıyo bulanıyo kahvaltı yapamıyorum ya doğru düzgün 😞
Glmgkcmm Kac haftaliksiniz kızlar ben 11 oldum 4 şubat görünüyor mide bulantim azaldı sadece açıkinca cok bulanıyor
Merve7501 Açlıktan mı o kadar midemiz bulanıyor acaba birşeyler yerken sıkıntı olmuyor ama sonrası kötü kıvrandırıyor
Aysun123 8 hafta 2 günlüğüz acayip uykum var halsizim gunun her ani mide bulantisi kusma var bu aralar resmen hayattan sogudum cnku ruh gibiyim...😕
Aysun123 Merve7501 ayyy canimm sormaa yatakdan cikamiyorum birde calisiyorum o kdr zorki anlatamam insallah en kisa zamanda gecer
Kumral60 Merhaba kizlar bizde kismetse 26 subat ❤❤❤ beni en zorlayan yorgunluk degil ama bulanti yesem bulanio yemesem bulanio sabaha kadar ayaktayim insallah azalir zamanla.
Aysun123 Kumral60 yemeklerden nefret eder oldum yedigim sey kahvaltilik meyve yogurt baska bisey agzima alamıyorum
Babubaa Benim de doğum 8 şubat gibi görünüyor. Bulantı azaldı ama yok değil. Geçeceği zamanı iple çekiyorum. Şu 12 hafta bitse de rahatlasak. 🤢
Glmgkcmm Merve7501 bende cok kustum 2 kilo verdim henüz almadim ama yavas yavaş almaya başladım bende
Merve7501 Aysun123 Anlıyorum canım normalde bende çalışıyorum ama yaz tatili olduğu için sanırım biraz şanslıyım yoksa düşünemiyorum bu halde okula gitmeyi. Dua edicm sana zor durumun Allah yardımcın olsun