Eylul_gunesi Mom54755 rabbim benim yoksa inşallah bana da nasip etsin ve isteyen herkese nasip etsin ❤️
Eylul_gunesi umutluanneadayi benim heycanımı anlatamama sana testi de getirdim yanımda hemşire baktı dedi burda pozitif kan testi yapalım bir de
Elahifa @Eylul_gunesi Benimde silikti hatta seninkinden daha belirsiz. Şimdi 6. Haftamdayim. Sağlıkla büyüt insallah
Eylul_gunesi Duruliyaninannesi Elahifa Oykum_23 Sksksksks Mom3834 umutluanneadayi Ayse_ayhan12 yesilkelebek sumeyraballl BerayAzra Nzlozkn Nurhanci Nehir-Poyraz Merveselimmm kızlarrrrr hamileyimmmmmm
Nehir-Poyraz Eylul_gunesi yaaaa gözün aydın canımmmm çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🤗🤗🥰🥰🥰🥰
Minigim24 Eylul_gunesi gözün aydınn sağlıklı geçireceğin bir gebelik olsun sağlıkla gelsin miniğin 🧿❤️
Eylul_gunesi gbyalcin Sksksksks AIK_2255 Ejce Sevgikaya1525 Minigim24 Nehir-Poyraz Nurhanci teşekkür ederim hepinize darısı isteyen herkese
Sevgikaya1525 Eylul_gunesi minik mucizen geliyor annesi🙏♥️hayrlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum