Doga-Deniz Merhaba arkadaşlar Hamileliğin ilk üç ayında çok şiddetli baş ağrıları çekmiştim. Doktorum hem migrenim olduğu için hem de kan basıncından dolayı normal olduğunu söylemişti..28 haftalık hamileyim şuan ve yeniden 2 gündür başıma ağrılar giriyor. 3.trimesterde sizde de oldu mu böyle?
Iby Doga-Deniz evet benimdr cok sık degil ama haftada 1 oluyordu; 31 haftadayım yine başladı bende sık sık tansiyonuma bakıyorum
gokcekocyigit07 Aynı dert bende de var ilk zamanlarda da oldu şimdi de 30 lardayım yine başladı, tansiyon takibi yapıyorum evde, sıcaklar, hormonlar, klima etkisi hepsinden oluyor, dinlenmeye çalışıyorum sık sık 🤷♀️
Doga-Deniz gokcekocyigit07 tüh ya ne güzel baş ağrılarından kurtuldum demiştim gene kabusum oldu :(((
gokcekocyigit07 Doga-Deniz eski tip neneler gibi başıma yazma doluyorum elimde de kolonya şişesi 😅 kocam diyor ki babaannem rahmetli annemle babamın arasına girmek için böyle yalandan hasta rolü yapardı onu hatırlattın bana 😅😅
Mimik Bende kronik migren hastasiyim… Tamamn ayni durumdayim… Ilk gebeliginse kesinlikle klasik tulbentle bas bagla ve dinlen… Migren tasi kullaniyorum ben… Siddetle tavsiye ederim… ciddi kurtaricim oldu kendileri… Alnima ve kaslarima iyice masaj yapiyorum o tasla, bayaa mentol yakiyor… yarim saat 1 saat uzanip dinleniyorum cok cok iyi geliyor… Kesinlikle migren tasi almalisin… Bana bile iyi geldiyse, ki ben ciddi ilac kullanicisiyim, hamileligimin basindan beri ilac kullanmadim cok sukur…
Doga-Deniz Hepinize çok teşekkür ederim. Bende doktora gitmeye biraz var diye telaş ettim normal mi değil mi anlamadım. Allah razı olsun cevaplar için. Hemen migren taşı sipariş edeyim😊