Ozlmoztrk Su35 çok teşekkür ederim canım kokulu değil takipte kalayım aksi bir durumda dr giderim artık
Arzum1 Ozlmoztrk o bendede vardı canım dr söyledim idrar kültürü istedi sonrada enfeksiyon çıktı ilaç verdi
Zeynepkocadag Arzum1 bende öyleyim kahverengi leke geldi iğne ve progestana başladık dua edin bana kızlar inşllah sıkıntısız bir şekilde atlatırım bu süreci
Arzum1 Zeynepkocadag bişey olmaz canım allahın izniyle bendede lekelenme oldu progestan iğne kulandım bir süre en son gittiğimde iğneye gerek yok artık dedi progestanı kulan önlem amaçlı dedi kendini yorma ağır iş yapma bol bol su iç ilk 3 ay bebek kandan besleniyor zaten
Zeynepkocadag Aslanmom1 vajinalden gördü küçük olduğu için gözükmemişti ama 5. Haftadan sonra karından gözükmeye başladı
Su35 Zeynepkocadag Zeynepkocadag iğne vermedi ama fitil olarak vermişti kullanamadığım için ağızdan alıyorum çok fena yapıyor ama minik için her şeye değer yatarak geçiyor günlerim bulantılar eşliğinde siz nasılsınız ?sağ Salim kucağımıza alırız inşallah
Citlenbikveannesi gzdesra çok şükür yeni bugün duyduk normalde 7+3 ama ultrasonra 6+1 tabi ilerledikçe daha net duyarız acaba aradaki fark sorun yaratır mı aklım karışıyor
Nuraltnts Citlenbikveannesi aradaki fark kapanıyormuş normalmiş benim 7tam haftalıkken kalp atışı duyuldu ama doktor 6+2 dedi. Bir arkadaşım sen yine kendi adetine göre hesaplamaya devam et fark kapanıyor demişti ne kadar doğru bilmiyorum bilen varsa aydınlatabilir mi 🤗🤗
Zeynepkocadag Su35 benim şu an bulantım başlamadı 7+2 inşallah bu şekilde devam eder sadece yorgunluk halsizlik oluyor
Citlenbikveannesi gzdesra bizim doktor da mübarek özel hastane ya sürekli gelelim diye bir şeyler çıkartıyor
Nuraltnts Aslanmom1 karından ultrasonla 6haftalıkken keseyi 7haftalıkken bebeği ve kalp atışını duyduk. Genellikle de böyle oluyormuş😊
gmzaltns Merhaba bende 24 Ağustos salı bhcg 128, 4 gün sonra 28 Ağustos cumartesi bhcg 1032 çıktı . Bugun muayenem var sat göre 6 haftalığım inş keseyi görürüm. Doğum tarihim 22 nisan görünüyor. Sağlıkla kucağımıza alalım inş bebişlerimizi
Zeynepkocadag gmzaltns düşüş olduğunda korkuluyor senin yükselmiş o yüzden görünür kendini kasma inşallah güzel bir şekilde atlatırsın 😍