Sehererol bence önce kendi hastanene sor cnm. Benm hastane çok ucuz bir hastane değil ama şeker testini 15 tl ye yaptı.

Geçen ayrıntılı ultrason yapıcaz 650 lira ödedik 😣

Sehererol kontrolüne gittiğinde bu arada ben 27. Haftamdayim, doktora söyle yaptırmak istediğini istiyorsan yani. (Ben çok rahatsızlandim şeker yüklenmesinxen sonra şekerim çok yükseldi benim zaten şəkər hastalığım vae) önce aç karnına kan veriyorsun, sonrasında sana 330 ml lik bı şəkərli içecek veriyorlar. Bunu içiyorsun ama hemen içmen gerek tek bı anda şəkər alman için 4 5 dakikada iciyosun onu ictikten Bir saat sonra bir defa daha kan veriyorsun, bir saat sonra tekrar kan veriyorsun. Yani mesela saat 10.00′da aç kaenina kan verdiginizi düşünelim. 10.30da şəkərli içeceği içtiniz, 11.30da birinci kan verme işlemi, 12.30da ikinci kan verme işlemi. Bende bı de idrar tahlili aldılar ama her yerde alıyorlar mı bilmiyorim.

Sehererol bende yeni yaptırdım 50tlye yaptırdım özelde şekerim çıktı diyete başlattı doktor şeker bebeğin organ gelişimini etkiliyormuş

Sehererol evet şuan özel hastanelerde zorunlu oluyor bu bende 24 haftamda yaptırdım özel hastanede 130 tl ödedim 3 kere kan aldılae bide açlık kan testine baktılar başta

Sehererol bizim sağlık ocağı yapıyor. Normalde sağlık ocağında yaptıracaktim ama acilen yaptırmam gerekti dışarda yaptırdım. Doktorlar genelde herkese yaptırıyor. Ama ailede varsa kesin istiyorlar.

Peki bu şeker belirtileri var mı acaba