Hatice5260 Kızlar samsuna yeni taşındım hiçbi yer bilmiyorum ama araştırdım kadarıyla İstanbula göre çok pahalı önerebileğiniz hastane var mı uyguna ve doktor tercihi tabi
esra2908 Hatice5260 bütçen nedir canım ben medicale diyorum nagihan hocaya herkes çok önerdi bana normalde büyük anadolu özge hanıma gidecektim ama hastaneyi kimse övmedi bana medicalin doğum ücreti nedir bilmiyorum yarın öğrencem inşallah ama 6 7 bini gözden çıkarıcam bakalım
esra2908 Hatice5260 yarın değil perşembe gitcem değişti günüm gidince haber veririrm sigorta sonradan yapılıyor mu peki
Hatice5260 esra2908 evet cnm hamileler için iki can hamilelik sigorta paketleri var bnde 33 haftalıgım araştırıyorum uygun bulunca alıcam yazarım burdan sana da
Hatice5260 esra2908 canım ben uygun sigorta buldum istersen vereyim numarasını ara dogumun son gününe dahil alabiliyorsun özel de dogumlar 6 nine yakın bunlar 4100 e kadar paketi var alabilirsin
esra2908 Hatice5260 numarayı yaz canım da bKayım o zaman birde bende bu hafta doktora gitmedim doktor beni normalde 38. Haftada çapırdı ama benim bu hafta ağrım oldu snraki günlerde sıkıntı olmayınca gitmedim çünkğ doktora bu hafta gitsem bi daha ki hafta yine çağırcak diye biraz daha bekleyim dedim ama aklımdasın gidince haber vercem sana😊
Hatice5260 esra2908canım Harun bey bu diyin ki Hatice Fakiroğlu yönlendirdi beni oda doğum paketi alıcakmış sizi önerdi dersen bende seni söylicem indirimli Bi paket çalışması yapsın size de 05461002500
betuss5 Kizlar bende medicanaya gidiyorum bu yilin fiyati ile 5 bin dediler normal doguma .Benimki ocakta dogacak fiyat artisi ne olur bilemiyoruz dedi .Sigorta peketi dediginiz nedir bilgilendirirmisiniz ?