beyza1234 Gmze17 o fiyat farkı ssk ile anlasmalı hastane ve anlasmasızözel hastane farkı a ve b sınıfı diye gecer
beyza1234 yagizinannesii artmıs demekki biz paket alırken 8000 dogum sekli farketmez demişlerdi biz 12500 e paket satın almıstık
MercimekveAnnesi16 Aysenturnaaa çok şükür canım muayene 230 TL olmuş gerçekten doğumda 4000 TL yapacak bişey yok artık siz ne zaman gideceksiniz
Fatmasert16 Laleeeeeee bende medicana dusunuyorum doktorum disardan banada bu fiyatlar soylendi sizinde mi disardan acaba sanirim doktora gore ucret degisiyor
Laleeeeeee Fatmasert16 evet doktorum dışardan ama Medicana ile anlaşması varmis o yüzden daha uygunmus fiyat
Pinar-28 Bende esentepe neşe korkmazere gidiyorum cok memnum doktordan ama birkac ay önce sormuşdum 3500 demislerdi doğum ucretini cok zaman gelmis ya
Aysenturnaaa MercimekveAnnesi16 bebiş ne alemde kaç gram olmuş ☺️ ben normalde 25 inde gidecektim ama neşe hanima mesaj attım gemlikte oturuyorum şuan oradaki atakente gidiyorum 37. Haftada gelsem muayeneye sezeryan yapar mısınız diye oda olur tabi dedi doğuma yakın gideceğim
MercimekveAnnesi16 Aysenturnaaa valla bi yandan üzüldüm bi yandan iyiyiz çok şükür suyu azalmış çok üzüldüm protein ağırlıklı beslenmem gerekiyormuş zaten yumurta süt muz falan yiyordum ama yeterli gelmiyormuş demekki çok su içince midem bulanıyor içemiyorum fazla ama içmem gerekiyormuş aşşa da olduğu için kasıklarıma baskı yapıyormuş kısa mesafe yürümem iş yapmam bile yasaklandı şuan da ekmek hiç yemeyecekmişim karbonhidrat tamamen yasaklandı halbuki kilomuz iyiymiş ama karbonhidratı fazlasıyla almışım bu zamana kadar artık protein ağırlıklı beslenmem gerekiyormuş sağlık olsun bebeğim iyi olsun da başka bişey istemem 🥺
Aysenturnaaa MercimekveAnnesi16 ya hiç üzülmeyin hemen toparlar merak etmeyin havuç suyu suyu fazlalastirmaya iyi geliyor bende az su içtim bı ara bebek sıkışmış dedi Dr hemen suyu fazlalastirdim hareketlerinden bile fark ediyor
ipeksenol Ben 2 - 3 gün içinde MEDİCANA da doğum yapacağım, epidural olsun olmasın normal 4.800 sezeryan 5.100 (normalde 1 gece sezeryan da 2 gece kalma ) Doktorum kendi muayehanesi var dışardan Medicana ile anlaşmalı