rabiamustafa Habibekeser ya baya oldu bi arkadaşla daha konuştuk bu mevzuyu doktorlamı alakalı nasıl randevu alamıyosunuz ya hiç şaşmıyo benim her ay rahat denk geliyo hergün 16:00da bakmıyomusunuz?
GamzeBaz Habibekeser Bi kere randevu aldım sonra randevu almadım hic doktor imzalı kaseli kagt veriyor
Habibekeser ogrencianne35 hayır 4000 tl oldu ben ayın 8 de sorduğumda 3500 demişti şimdi 4000 istiyorlar
Laleeeeeee yarencaliskan nasill?? Bende Medicana düşünüyorum. Doktorumuz 4500 dedi doğum ücretini sezaryen olursa 5000 dedi
yarencaliskan Laleeeeeee sigortası vs yaptırdınız mı bizede o şekilde fiyat vermişlerdi daha sonrasında 6.800 denildi doğum olduğu zamanda bağkurla ilgili bir sorun çıktığında 8 bin fiyat çıktı
Fatmasert16 Laleeeeeee bende medicana dusunuyorum doktorum disardan banada bu fiyatlar soylendi sizinde mi disardan acaba sanirim doktora gore ucret degisiyor
GamzeBaz rabiamustafa canım benim özel sebeplerden dolayı iki hastane tercih ediyorum Allah razı olsun Yaşar bey çok iyi bir doktor son dakika karar vericem doğuma nerde olsn diye
nergisscelik rabiamustafa bana ilgi ve alakası çok güzeldi 😊 evet biraz soğuk duruyor bakinca pek konuşkan değildir fln ama dalında harika bir doktor
Sudeeee nergisscelik hangi doktor canım bende orda mutlu bey e gidiyorum da merak ediyorum onun doğumunu 31. Haftadaym