Fasulyeninannesi1 Cig sarimsak ve tursu. Hele o kuhnenin cuccu tursusu yok mu allahim gunde bir kavanoz yerim onu.
Seda_nrr Busra-61 ben ben ben 😅 miğdem su içerken bile yanar oldu turşunun kokusu buram buram burnumda ama asla yiyemiyorum makarnayla turşu yemek gibi büyük hayallerim var artık 😂
Busra-61 Seda_nrr benimde aynı hayallerim var inşaallah bir gün doya doya 😂 şimdide arada yiyorum ama korkarak 😂😂
Busra-61 Cinarinannesiiiii Allah sağlıklı versin herkese inşaallah gönlümden geçen kız olsun isterim ama sağlıklı olsun öncelikle Allah dert verip derman aratmasın da cinsiyet çokda önemli değil 😊
Kevse2015 Busra-61 O kadar Kotuydumki mide bulantilarimda tursu suyu icince kendine geliyodu litrelik almaya basladik tursucudan surekli 😀😀 Simdi okadar degilim haftada bir falan gidip iciyoruz bardakla ama bol bol su icin odem ve tansiyona karsi
mor_menekse1 Kevse2015 bnde şuan aç ve mide bulantımla baş başa otryom salatalık turşusu var yesem geçer mi acılı biraz :(
Busra-61 Kevse2015 kesinlikle öyle tansiyon ve ödem için tuz sıkıntı ben bulantının fazla olduğu anda turşu suyu içsem daha kötü olurdum herkese farklı şeyler yarıyor işte 😂
Busra-61 mor_menekse1 kaç haftalıksınız. Turşu suyu eksi olduğu için midenizi daha kötü yapabilir bence doktorunuza danışarak nane limon kaynatıp için yada doktorunuz vermediyse ilaç versin rahatlatır oda