Ozgrrr Kızlar hamileliğimin başında blr turşu blr domatese düştüm şimdi de 3_4 gündür çkulata ve şekerli istiyor canım başına gelen var mı 18+3 üm bu arada
Merakettiklerim Ozgrrr ben ilk aylar turşu kavanozunda yaşamak istiyordum, şimdi sonlardayiz ve 30. Haftadan beridir bir tatlı Allah’ım deliriyorum ve tatlıyı azaltmam gerekiyormhs doktorum öyle dedi ://
Evren24 Ozgrrr benimde aynı öyleydi hep ekşi şeyler yerdim sonrasında tatlı çok yemeye başladım cinsiyeti erkek 😊
Ozgrrr Merakettiklerim 18 de başladıysam çkulataya yandm bnce bnmki de erkek ama doktorum yanılmış dediğim gibi
Ozgrrr Mery94 valla cnm doktor önce erkek sonra kız ddi aklım karışık 16 da kız dddi değişr mi bilmem
Ozgrrr Ozgrrr bnm doktor blr arkadaşa 6 ay kız sonra erkek demiş ama bana bu bebek erkek gibi geliyor ultrasonda bacak arası boş dddi hayırlısı bakalım
Sbldgn37 Ozgrrr neden başka doktora gidip muane olmuyosunuz sürekli aynı postlarda yorumlarınızla karşılaşıyorum
Ozgrrr Sbldgn37 eşime söylüyorum detaylıyı bekletiyor. kız ya da erkek olması farketmez ama kız belirtisi taşımıyorum ondan merak ediyorum.