fysdrucr Haftada bebeğin hareketleri ne boyutta hissedilir? Hala tam hissetmedim bir sorun olduğu anlamına gelir mi sizce?
Zehra9616 fysdrucr korkmayin simdi hissetmemeniz normal ilerki zamanlarda uykunuzdan uyanabilirsin o hareketlerden dolayi😊
Cinarinannesiiiii fysdrucr benim arada bir pıt pıt ediyobende tam hissetmedim doktora sordum normal dedi
Melike fysdrucr 21. Haftamda hissetmiştim ben. Böyle göz seğirmesi şeklinde ve minik pıt pıt şeklinde 🙊 bazen anlamıyordum bile anneme soruyordum şöyle oldu bebek hareketi mi diye. Belkide hareket ediyor siz hissetmiyorsunuzdur🥰
Zuhreee Melike bende 19+5 bi kac gündür hissediyordum pıt pıt seklinde baya hemde bugun hiç hissetmiyorum 😢 normal mi acaba
Melike Zuhreee Evet ilk zamanlar düzensiz olur demişti doktorum. Benim 27. Haftama kadar düzensiz oldu 27den sonra hergün oynamaya başladı. İnsan endişeleniyor ama biraz daha sabır 🥰 sırt üstü uzanın en çok öyle belli oluyordu benim
Melike Zuhreee Rica ederim ne demekk 🥰 Benim de ilk gebeliğim şuan 31 haftalığız halâ gün içinde hareket etmediği zaman korkuyorum😔 insan engel olamıyor. Rabbim hepimize sağ salim, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 💖