Merhaba Kızlar :)
Bende bir gün bu postu açmayı bekliyordum.
Şükürler olsun şuan çicegim 8 günlük ve yanımda uyuyor Allahım hepinize sağlıklı sihatli su gibi doğumlar nasip etsin.
Benim aceleci kuşum 37+2 de geldi. Öncelikle 35. haftadan itibaren Nst de 100 de 100 ve beş dkkada bir grlen düzenli sancilarim vardi ama ben pek hissetmiyordum sadece hafif karnimda kasilma olarak hissediyordum. Nst de sanci cikinca kontrollerim sklasti tabi ve alttan muayene yapiliyordu acilma var mi ve ilerleme var mi diye ben sanci hissetmedigim icin daha doğurmam diyordum fakat öyle olmuyormus o gercek sancilar oyle bir kendini belli ediyorki.
36+6 da nişanim geldi ve kanamam dinmedi artik doktor her anda gelebilir bekleyedebilir dedi acilmamda ilerleme yoktu ben hep yatis kabul etmeyip evde beklemeyi tercih ettim.
Son iki gün istahim kapandi ve yemek yiyemedim sadece su ictim diyebilirim 37+1 de asiri siddetlenen sancilarimla hastahaneye yatisim yapildi ve 3 dkkada bir 1 dakikada 1 e dusen sancilarla en sonunda kizim kucagimdaydi.
Ikinmaniz gereken zamani ebeler soyluyor kizlar son zamanlar bi ikinma isyedigide geliyor zaten. Hastahanede kimi zaman yürüdüm plates topunda oturdum. Nefes alıp verme ve ebeyle uyumlu olmak cok onemli.
Öncelikle kendinize ve bebeginize güvenin gücünüzü bağırarak tuketmeyinki kuvvetlice ikinabilin bebegin basi cikmaya baslayinca bi rahatlama geliyo artik ve sonra balik gibi kaydigini hissediceksiniz sonrasida herseye deger. Ben aklima kotu bir sey getirmeden surekli dua ettim. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
Hepinize kolay dogumlar diliyorum :)