Seda_nrr ikikuzuannesi_18-21_ oooo MaşşaAllah ilk çocuğu atlattıktan sonrası kolay zaten 😂 ben hatta şey diyorum keşke ailede benden önce biri doğursaymış 😂
ikikuzuannesi_18-21_ Seda_nrr evet baya iyi oluyor tecrübe ediniyorsun. Ben lisedeyken 2 tane erkek kardeşim oldu onlar bana iyi tecrübe olmuştu zaten. Bide kız ve erkek bebek çok farklı diyorlar.
ikikuzuannesi_18-21_ Seda_nrr bende yaşamadığım için bilmiyorum 🤷🏻♀️ Herkes ilk çocuk kız çok şanslısın demişti bana
Tubaoztrk oznuryakup44 aynen kiz cocuklarinda ne aserdiniz ben suan 11haftalik hamileyim cinsiyet ogrenmedm ama dger ogullarima gore cok agirimm yerimden kalkmak istemiyrm
ikikuzuannesi_18-21_ Yeppudaa aynı bizim gibi dolap çakılı kıyafet ama bir yere gidecek olunca ama hiç giyecek bişeyim yok kiiiiii 😅
Yeppudaa ikikuzuannesi_18-21_ dkkdkd daha geçen e bebekten bussuru şey aldım yine eşim bitmedemi ihtiyaçlar diye dert yanıyor 🤣🤣 hiç bitermi daha bunun kışı var bide 😅🤣🤣
glesra oznuryakup44 dolu dolu 37 hafta 😊 hep derler kız bebek erken gelir diye ama görüyorum ki hurafe 🤦🏻♀️😅
ikikuzuannesi_18-21_ Seda_nrr inşallah bütün bebekler öyle olsun. Ama şöyle bir sürekli olumsuzluktan bahseden çocuğunu büyütmüş bir tayfa var bunlar daha iyi günlerin az daha büyüsün görürsün diyen 😂😂 onlara da hazırlıklı olun.