Bsranurr Kızlar merhaba hamile olduğumu öğrendim henüz hastaneye gitmedim ilk çocuğumu özelde dogurmustum ama şimdi kararsızım çünkü sezeryan olcak ve ilk de ki gibi korkum yok Konya da devlet hastanesine giden iyi bir doktor öneriniz var mı acaba
Esra3890 Bsranurr şehir Hastanesi’nde halime hanım var çok iyi ve ilgili ama işte randevu bı turlu alinmiyor doluluktan ancak sabah erkenden gidip sıra bulabilirseniz öyle yani ben korkuyorum devlete güvenemiyorum Farabi hastanesi refika hanıma gidiyorum çok çok iyi ve fiyatlarda normal öyle uçuk değil
Bsranurr Esra3890 ben de güvenemiyorum devlet hastanesini de hiç sevmiyorum ama fiyatlar çok ucuk olduğu için randovü almaya çalıştım ama devlet hastahanelerinde sıra almak mümkün değil cok teşekkür ederim
Esra3890 Bsranurr evet bende en azından rutin kontrollere devlete gideyim dedim ama mumkunmu randevu alamiyosunki bide hep Suriyeli dolu onlardan sıra gelmiyorki bulantıya acile gidiyorum serum taktırmaya hep Suriyeli doğuma gelenler baya bekliyorsun
Bsranurr Esra3890 maşalah vala onlar bizden şanslı doğurdukça da doğuruyorlar ben hala devlete sıra alamadım dediğiniz gibi ne mümkün :( siz n’aptınız kaç aylık oldu hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsun
Esra3890 Bsranurr benim 14 haftalık oldu ben Farabi Hastanesi’nde refika hanıma gidiyorum 1 kere gittim çok ilgili beğendim ona devam edicem doğumuda onda düşünüyorum bı aksilik olmazsa inşallah diğer ozellere göre fiyatlarda çok fazla degil yine bende 1 aydır hergun bakıyorum MHRS şehir Hastanesi’ne ama yok dolu hep sizin kaç haftalık oldu hangi hastaneye gittiniz
Bsranurr Esra3890 benim hesaplamama göte 6 haftalık oldu ama ben henüz hastaneye gitmedim refiki hanımı çok duyuyorum ilk hamileliğim de de öyle çok duymuştum ismini