Merveozcelikcckl Kızlar 32+1 haftalık hamileyim ve 10 gündür ara ara adet ağrısı yaşıyorum yani bir dakika kadar sürüyor ve hafif oluyor 3 gün önce kontrole gittim doktor nst ye bağladı 40 larda çıktı sorun yok dedi ama ben endişeleniyorum var mı böyle olanlar
Betllll Merveozcelikcckl bnmde 32 haftalıkta başladı adet sancısı gbi ağrı karnın yırtılıyomuş gbi şiddetli bi ağrı şuan 33+5 teyiz hala aynı devam ediyo yalancı sancı olar işte cnm vicud alıştırma yapıyomuş doğuma
Bahar54 Benimde oluyor yaklasik bir 2 haftadir 30.haftamda basladi hatta. Belki de normaldir pek bi zamanimiz kalmadi artik 😊
Merveozcelikcckl Bahar54 HasanSevgiKaracan Yesimmm93 Dilekerkan0705 içimi rahatlattınız çok teşekkür ediyorum doktorum sıkıntı yok dedi ama bende bir endişe oldu doğuma hazırlık ağrısı onlar dedi düzensiz olduğu sürece korkma düzenli olursa hemen gel dedi bu Bilgi belki işinize yarar bayanlar ben hamile kalalı panik atak oldum çok soğuk kanlı biriydim 🤷♀️😂😂
HasanSevgiKaracan Bende 31+3 ün benimde arada oluyor öyle doktor normal dedi bebek büyüyor baskı yapıyor dedi inşallah sağlıcakla kucağımiza alırız hepimiz bebislerimizi cnm🙏😊
Sedatasdan Kızlar bebeğinizin hareketleri nası benim çok fazla kasılmam oluyo bebeğim karnımda sertleşiyo karnım taş gibi oluyo hareket ederken de canım acıyo sizde aynı durumu yaşıyormjsunuz
UluElif Sedatasdan bende de oluyor canım ve ağırlaştığımı hissediyorum artık galiba normal git gide azalıyor zaman 🙈