calikusu_03 benim aldığım Park yatağı tavsiye ederim. Bebegin yatma yeri 2 kademeli. Bi ortada 2. kat var bir dibinde 1. Kat var. Bir uzun tarafının kenarı asansör gibi aşagı inip kalkıyor sen istediğin noktada durduruyorsun. bu nedenle de 2. katında uyurken bebekle aynı hizada yaparsın kolayca bebegş beşikten alabilirsiniz hele uyurken kalkmadan eğilmeden direkt alma imkanı sunuyor. İlk yenidogan için cok harika.cunku sen de ilk dogurunca eğilemeyebilirsin belki sezaryen olacak belki normal bilemiyorum ama her türlü kolaylık. Sonra bebek uyuyup dönmeye baslayınca biraz düşmeyecek kadar yükseltirsin. Biraz daha büyüyüp Artık kalkıp beşikten aşagı eğilip atlayacak yaaşa gelince de 2. Katı cıkarıyorsun en dibinde 1. Katta yatırıyorsn. Penceresi de var alt katta fermuarlı. Bir de yanında uyurken içi görünüyor kenarlarından bebegi görüyorsun. Böylece oyun parkı olarak kullandığın zamanlarda bebek de içindeyken sıkılıp darlanmıyor etrafını ve seni görğyor. Artı olarak organizeri cok güzel ve dönencesi de var. Bir de sallama aparatı var istersen salla istersen sallama. Kumaşı falan da harika. Ha bir de alt depisme aparatı var ekstra besigin üstüne denk gelecek şekilde. İlk dogunca kolaylıkla hemen orda alt değişirken yanındaki organizerden de gerek duyduğun Islak mendil Bebek bezi vs alıp altını hemencik değişirsin ugrasmadan. Baya da bi sağlam duruyor ve bebek neredeyse 5 yasına kadar bile yatar içinde. Ve beşik kapatınca küçücük oluyor kendi fermuarlı çantası var ona koyup bazanın içine kaldırabiliyorsn o kadar khcuk saklaması kolay. Ben bej renk aldım ilk bebegim. Şimdi bu büyüyünce sonraki bebekte de kullanmak üzere çantasına koyup saklıcam. ismi prego miami Anne yanı oyun parkı.
Bu senin gönderdiğine baktım ama bu kadar özellikli değil maalesef çoook fazla araştırdım ben Park yatakları. Güvenlik konfor rahatlık açısından. En uygunu benim aldığım benim için. Ben 950 tlye aldım ama su an 1100-1500 arası fiyatlarda. Ama şöyle düşündüm , bunu alırsam sepet beşiğe anne yanı yataga ekstra Park yataga gerek olmayacağı için bunu aldım. Elli tane beşik almaktansa , işte Anne yanı , Park yatak, normal beşik vesaire zaten cok masraf oluyor. Bu Park yatak tek basına tüm ihtiyacı karşılıyor. Bence değer yani