Bebegim4 Kızlar kan pırtılaşma var sabah akşam 0.4 oksapar kullanıyorum ama aklıma takılan durum şu ben serkajlıyım be wc harici hiç kalkmadan yatıyorum korkuyorum kanım pırtılaşır mı yata yata diye daha çok bilgisi olan var mı
Melek0586 Bebegim4 bende oksapar kullanıyorum 4 ay yattım çok şükür yeni bitti 4 ayımız şimdi biraz biraz ayaklandım bir haftadır ufak ufak yürüyüş yapıyorum yatmaktan hareketsizliktwn aşırı şişkinliğim oluyordu hep kabızdım ama 1 haftadır iyim çok şükür inş sende riskli dönemlerini atlatırsın bir an önce
Bebegim4 Melek0586 bende yaklaşık 20 gündür Gül yatıyorum canım serkaj yeni oldum 24 haftalığım Eylül’ün sonuna kadar 7. Ayım bitene kadar böyle gidecek gibi duruyo sonra yavaş yavaş hareketlenirim ama korkuyo insan hep yatınca iğne yetermi va diye
Melek0586 Bebegim4 korkma hiçbişey olmaz Allahın izniyle iyi düşün benim kardeşimde kan pıhtılaşması vardı hemde benden daha yüksekti doğuma kadar kullandı oksapar sağlıkla aldı bebeğini kucağına çok şükür çok kullanan var rahat ol yani
Bebegim4 Melek0586 normalde korkum yok aslındada sürekli yatmak kanınpırtılaştırır derler ya ondan çekindim