Busraa11 Zzzeynep türlü türlü buruşmamış siyah zeytn getrdi eşim bnm istdgm tadda dgldi en 2 ay snra istdigim tada ulaşabildim fakat 😂 ondan hemen sonra hadi bil bakalım ne aşerdimm 😃😃
Rmysk Şu aralar Tiner kokusu ve oje kokusuna bayılıyorum koklarken yiyesim geliyor inşallah oğluma bi zararı yoktur 😞
Eceminannesi Mervezngn aynı ben 😂😂 katı sabun yemek istiyorum ısıra ısıra ama çocuk köpürür diye korkuyorum 😁😁
Zzzeynep Dk16 bende hamileliğimin ilk başında lahmacun istemiştim 3 tane yemiştim hatta eşim şok olmuştu 😂😂
SevDin Zzzeynep evet canım sabah ilk işim o oldu ama zamanında yemek lazım mış gece nasıl tatlı tatlı burnuma koktu ama evde hazırlayıp yiyince sıcaktan çok zevk vermedi İnan hangi binada yapıldığını bilsem gidip kapılarını çalacaktım 😂😂
Denis19 Zzzeynep deli misin sen diyo annem bana ben iki tane doğurdum böyle saçma şey gormedim ya diyo 😄😄 ayakkabı kauçuğu aşeren varmış diyorum şok oluyo kadın 😄😄
Laurenkiz Limonlu avokado😂😂hayatımda 1 kez yemiştim, takip eden hafta günde 1 tane aldım yedim, bitti sanırım bu kadar🤷🏻♀️