Berfin002 Zzzeynep şimdi temiz toprak bulmak çok zor zaten bulamicağıma göre 😄sağol düşündüğün için canım
Zzzeynep Birsenvergili Brezilya şeftalisinin normal şeftaliden bi farkı var mı acaba merak ettim şimdi 🤔 bi o farklı geldi bana aralarında 😂
Birsenvergili Zzzeynep normal şeftaliden çok farklı dış görünüşü benziyor ama tadı biraz acımsı ama yedikçe yiyesim geldi bide Brezilya kavunu yemiştim o tam kavun gibi
Zeynepali Zzzeynep yagmur yagio yada bina yikanio ya cnm o sirada kokusu bni bnden alio yiyesim gelio
Muhasebeci Zzzeynep canım sen kan değerlerine baktır toprak tuğla vs şeyler istiyorsa canın kan değerinden kaynaklanıyor geneli aksatma bir an önce baktır derim...
Zeynepali Zzzeynep bide ben kozde patates ayyyyy bir kere yedim tadi damagimda kaldi evde de kozde yapamiorz ama tavaya koyuyorum guzelce pisio azcik yag gezdiriom kabuklari da citir oluyorrr..... imm
Duyguuuu Zzzeynep şu yesil banyo sabunlari varya birde uhu aseton toz toprak cif tas tugla sigara külü kemirmek istiyorum nerde pislik sey varsa 😂😂
snysngn Zzzeynep instagramda şu değişik şekillerde buz yiyenlerler görmüştüm kıtır kıtır. ozaman yalvarmıştım eşime tabi hayır demişti havalar henüz ısınmamıştı çünkü 😊
snysngn Aysecendeoglu Pika sendromu demir eksikliğinden kaynaklanan bişey 😊 tabi en cokta piskolojik nedenlerden ötürü oluyomuş 😊
Deletedmom342 Zzzeynep geçti şimdi ama pehlivanoğluna girip temizlik rayonuna gidiyodum kokluyodum oraları 😂😂
EmelBG Zzzeynep Beynim error verdi okudukça .Makarasına yazanlar da var bellidee ciddi ciddi yazanlarda var ben şok 🙈😂😂😂😂