Eylul_gunesi Evettt adet tarihi bugün asla şaşmaz günü gününe olurum hep umarım olmam düşünmemek için yemek yapmaya ve temizliğe verdim kendimi yarın sabah test yapıcam eğer bugün olmazsam varmı başka test yapıcak olan.😶🌫️
minikmucizemmmmmm Eylul_gunesi benimde bugün yarın. Bende yemek temizlik işi yaptım kasığımda ağrı hissettim hemen yattım😂 inşallah güzel haber alırız, isteyen herkes alır 🤲🏼
umutluanneadayi Eylul_gunesi inşallah olmazsın canm bebişin olur ama takma kafana üzülme olursan bile zamanı vardır ☺️
Eylul_gunesi minikmucizemmmmmm benüm okadar fazla oldu ki eşime diyorum bu ayda hamile değilsem vücuduma ve aklıma güvenim kalmıcak
minikmucizemmmmmm Eylul_gunesi sol göğsüm büyüdü ve ucu acıyodu dokununca ama sadece sol taraf sağda bişry yok🤭☺️ kasıklarım hassas gibi bide afedersin kabızım tuvalete zor çıkıyorum. bilemiyorum her ay farklı şeyler yaşayıp adet oluyorum bu ay kafam rahattı bakalım nasip🙇🏼♀️
Eylul_gunesi minikmucizemmmmmm aynı belirtiler ama benüm iki göğüsüm de büyüdü 1 hafta kadae ucunda ağrı oldu ama şimdi geçti hayırlısı bakalım