Glzr90 Arkadaşlar akıntılardan dolayı çamaşıra peçete koymaktanmıdır bilmiyorum ama genital bölge afedersiniz beyazlaşmış en dış kısmı sanki uzun süre eller suda kalınca turşur beyazlar ya onun gbi ama hep aynı ,sizce zamanla düzelirmi ,kötü görünüyor
metehaninannesiii Glzr90 camasiriniza neden pecete koyuyorsunuz ki onun yerine her gün camasirinizi degistirin
N-h-e123 Glzr90 peçete koymayın , günlük ped hiç kullanmayın tahriş ediyor zaten doktorlar önermiyor . WC’den sonra kuru bırakın ve çamaşırınız dahi nemli kalmamasına özen gösterin . Büyük ihtimal mantar olmuşsunuz
Glzr90 metehaninannesiii hergün mecbur değişiyor zaten ama akıntı çok olunca dakka başı değiştirmek gerekiyor ,çamaşır yetmez öle diyim
metehaninannesiii Glzr90 yani pecete koyunca mikrop kapma ihtimali daha yüksek hergun yikayip kurutabilirsiniz havalar sicak zaten 5 dk kurur
E-kt Glzr90 yıkadığınızda geçiyorsa peçete yapmış olabilir peçete parçalanıp orda beyazlık yapabiliyor bol su ile durulayın yada bir duş alın bakalım hala devam ediyorsa farklı bir şeydir devam etmiyosa bilinki peçetedir sağlıksız olduğunu biliyorum ama bende kullanıyorum genelde peçete kalıntısı oluyor eğer sizin için uygun olucaksa peçete yerine pamuklu bez kullanın bezleri yıkayıp ütüleyip sürekli değiştirin peçete boyutunda kesin mesela böyle yaptığınızda kalıntı kalmaz ve daha sağlıklı olur
FusunF Glzr90 bende böyle yapıyorum çamaşırı hep değişirsek bile oluyor geliyor bende peçete kullanıyorum ped kullanma demişti doktor bence o peceteden dolayı olmuştur geçer merak etmeyin